-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujieji pagal 10 disco įsakymų

Likus vos kelioms dienoms iki išganingosios 2010 datos, nuolat provokuojantis klubas „Roller“ kviečia visus, nusidėjėlius ir visiškai nekaltus, naujametinę naktį sutikti pagal 10 disco įsakymų.
„10 disco įsakymų“
„10 disco įsakymų“. / „Roller“ nuotr.
Temos: 1 Naujieji metai

Todėl, kad tokio Naujųjų metų sutikimo dar nebuvo ir greičiausiai nebebus. Pranešime spaudai teigiama, kad su geriausia muzika, puikiausiais žmonėmis, su iš Gralio besiliejančiu šampanu ir geidulingais bei godžiais žvilgsniais. Naujųjų sutikimas prognozuojamas smarkus, kiek nepadoriai apsirengus, su begalinėmis žmonių šypsenomis įkeliant koją į naują dekadą. Lazeriai, šviesos, dūmai, specialieji efektai palyginti tik blizgučiai su laukiama naujametinio „Roller“ vakarėlio atmosfera ir besiliejančio šampano purslais. Jei švęsti, tai švęsti pagal griežčiausius, bet maloniausius 10 disco įsakymų.

Gerbk didžėjus

Kaip teigia ketvirtas disco įsakymas, reikia gerbti didžėjus, nes būrys geriausių ir visiems žinomų Lietuvos diskotekininkų ir vienas prancūzas plieks, kaip su botagu už nuodėmes, smagiausius Naujųjų metų ritmus – kiekvienam lankytojui atverdamas savo požiūrį į 10 disco įsakymų – nuo legendinių funk iki pragmatiškų electro, house giesmių. Geidulingą naujametinę naktį eklektišku 9-ojo deš. skambėsiu moteris bandys pakerėti žavusis prancūzas BOOL. Nuodėmes išklausys ir privers visus iškėlus į viršų rankas šokinėti Boogaloo komandos narys Tomas Boo. Vaiper iš „Despotin‘ Beat Club“ kvies visas nuodėmes pamiršti ir atsiduoti specialiai naujametinei selekcijai. Paslaptingosios vienuolės „SiSi“ (ZipFM) užburs electro skambesiu. Rimties ir susikaupimo prašys deep, soulful house duetas Lunatiq. Atmosferą šventins Sania kartu su minia niūniuodamas geriausius ir linksmiausius hitus. O kas yra tikras disco, su visais iš to išplaukiančiais įsakymais, parodys tikri šio amato meistrai – Boogie (Roller) ir Stiu (Go Vegas DJs). Gerbk didžėjus – tai vienas iš dešimties disco įsakymų, o jie privers šių naujųjų sutikimą įsimintiniausiu ir ekscentriškiausiu Naujųjų metų momentu.

Apsirenk, kad tavęs geistų svetimas vyras ar moteris

Kaip bebūtų keista, tačiau tai pirmasis Lietuvos istorijoje vakarėlis, kuriame nėra aprangos kodo, bet yra aprangos įsakymas! Kaip teigia devintas disco įsakymas – apsirenk taip, kad tavęs geistų svetimas vyras ar svetima moteris! Naujųjų naktį savo paslaptis atskleis net droviausi, o originaliausi turės progą parodyti, ko iš tikrųjų verti, nes įsakymas neturi ribų. Vakarėlį įkaitinti ir, galbūt, net kelis rūbus nusimesti padės dangiškus vaizdus rodysiantis Monophobia projektas „Adomas ir Ieva“, begėdiškai vaizduosiantis tai, ko greičiausiai nematė nė obuolį įbrukęs žaltys. Sakoma, nuo to apankama, bet pažiūrėti verta.

Su visais nepašoksi, viso šampano neišgersi, bet stengtis reikia

Šią paskutinę Naujųjų metų naktį klubas „Roller“ kviečia vykdyti tiek pirmą, tiek ir dešimtą disco įsakymą – su visais nepašoksi, viso šampano neišgersi, bet stengsimės kartu su visais: nusidėjėliais, geidulingais giesmininkais, šelmiškomis vienuolėmis, pakvaišusiais nuodėmklausiais – visais paklūstančiais dešimčiai disco įsakymų – ateinančių Naujųjų metų sutiktuvių vakarą, kupiną džiaugsmo, laimės, šypsenų iki paryčių. Jei švęsti, tai švęsti pagal dešimt disco įsakymų.

Visus disco įsakymus galima rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius