Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodoje R.Dominaitytė išmokys mylimiausio žmogaus atvaizdą įamžinti segėje (nuotraukos)

Penktadienį Vilniuje prasidėjo moterims skirta paroda-šventė „Žavi Moteris“. Viešbutyje „Radisson Blu Hotel Lietuva“ paroda vyks iki sekmadienio popietės.
Parodos akimirka
Parodos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Parodoje buvo galima sutikti ir aktorę Reditą Dominaitytę. Fotografijos verslu su vyru Deiviu Luku užsiimanti moteris sekmadienį parodoje ves praktinį seminarą tema „Sagių gamyba naudojant dvisluoksnį sendinimo laką“.

Aktorės teigimu, susidomėti segių kūrimu ją paskatino klientai, dalyvavę jai priklausančių fotonamų „Redluk“ ir „Nudeluk“ fotosesijose. Klientai vis teiravosi moters, ką galima sukurti iš nuotraukos, todėl R.Dominaitytė ėmė mąstyti apie naujas fotografijos pateikimo formas. Pasak aktorės, nuotrauka nėra baigtinis variantas: ji gali būti paversta į plakatą, sendintą ikoną, rankinę, namų interjero detalę ar tapti puošnia sege.

„Dabar labai populiarios segės. Pagalvojau, kam nešioti svetimus angelus, jei galima sukurti segę su  brangiausių žmonių atvaizdais?“ – kalbėjo metus seges gaminanti aktorė. R.Dominaitytė taip pat turi sukūrusi segių su savo brangiausių žmogučių – dukros Upės ir sūnaus Ugniaus – atvaizdais.

Parodoje „Žavi moteris“ savo patirti dalinsis ir daugiau žinomų asmenybių: apie natūralių kvepalų magiją kalbės aktorius Aistis Mickevičius, pamilti savo kūną ragins buvusi manekenė Aistė Jasaitytė-Čeburiak, paskaitą „Apie meilę, moteris ir vėją“ ves astrologė Angelina Zalatorienė ir kt.

Penktadienį parodoje-šventėje vyko aukcionas, kuriame buvo siūloma įsigyti vienuolika garsių Lietuvos juvelyrių Sonatos Bylaitės, Lauros Dailidėnienės bei Eglės Babilaitės juvelyrikos darbų. Visi už šiuos dirbinius surinkti pinigai bus skirti Almos Adamkienės paramos ir labdaros fondui.

Renginyje taip pat galima stebėti kolekcijų pristatymus, dalyvauti įvairiose kūrybinėse dirbtuvėse, įsigyti papuošalų, konditerijos gaminių ir pasisemti naudingų žinių.

Parodos-šventės „Žavi Moteris“ programą galite rasti čia: http://www.zavimoteris.lt/informacija-lankytojams/programa/.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius