-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Valeikis pristatys savo knygą „Anzelmas“

Lapkričio 13 d. 13 val. „Pegaso“ knygynas Vilniuje (Saltoniškių g. 9, PC Panorama) kviečia visus vaikučius ir jų tėvelius į susitikimą su žinomu menininku, TV laidų vedėju Rimu Valeikiu. Susitikimo metu Rimas Valeikis pristatys savo knygą apie piešimą „Anzelmas“ ir pamokys visus susirinkusiuosius piešimo subtilybių – kaip paprastą baltą lapą paversti originaliu piešiniu.
Rimas Valeikis
Rimas Valeikis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Rimas Valeikis

„Pegaso“ knygynuose nuolat organizuojame susitikimus su populiariausiais rašytojais, menininkais, žymiais televizijos veidais. Neabejoju, kad Rimo Valeikio linksmos, kūrybiškos piešimo pamokėlės ne vieną renginio dalyvį įkvėps naujiems piešimo potyriams“,–  sakė knygynų tinklo „Pegasas“  rinkodaros vadovė Lina Konovalovė. 

„Knygelės „Anzelmas“ tikslas – įrodyti vaikams, kad piešti yra labai paprasta. Dažnai vaikai  susidaro per daug sudėtingą požiūrį į piešimą ir galvoja, kad tai reikalauja ypatingų sugebėjimų, bet taip nėra! Piešiant meškiuką Anzelmą, labai lengvai ir žaismingai galima išmokti piešimo kompozicijų“, – sakė knygos autorius Rimas Valeikis.

Iliustratorius ir televizijos laidų vedėjas Rimas Valeikis baigė Vilniaus dailės akademiją, o papildomų meno subtilybių mokėsi užsienyje. Savo karjerą pradėjęs kaip skulptorius, šiandien jis save apibūdina kaip iliustratorių ir karikatūristą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius