Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį pajūryje žaibuos latvių pažiba – Electricano

Į vasaros sezoną „Kiwi“ žengia su brolių latvių klubinės scenos pažiba – Electricano. Birželio 5d. (šeštadienį ) su vakarėliu „Made In LV“ Electricano stos prie KIWI didžėjų pulto.
Electricano
Electricano / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Kiwi“

Sužibėjęs festivalyje „Sensation White“ latvių žvaigždė drąsiai stojo atstovauti  Baltijos šalis „Movida Corona“  finale – Anglijoje. Nors pagrindinis prizas latviui neatiteko, tačiau susilaukė dar didesnio talento pripažinimo.  Po ilgos pertraukos į pajūrį grįžtantį svečią pasitiks ištikimiausi KIWI rezidentai Uncle Roll, Drugys ir Manchini bei klaipėdietis  Yakoff .

Yakoff – didžėjų, muzikos kūrėjų bei vakarėlių organizatorių komandos „Deep Frequency“ narys. Šiandien Yakoff – elektroninės muzikos meistras, ritmus gitara dar ankstyvoje paauglystėje pradėjęs išradinėti, o dabar stojantis petis į petį su gerai žinomais DJ‘ais ne tik iš Lietuvos, bet ir iš viso pasaulio.

Revoliucinga žvaigždė

Po momentinės sėkmės ir savo pirmojo solinio įrašo „Harmonija Soul“, išleisto 2006m. pradžioje, latvių šokių scenos dievas, pirmiausia, savo kūrybą išbandė su Baltijos šokių muzikos gerbėjais, o vėliau kėlė sąmyšį Europos mastu.  Žymaus didžokėjo Desyn Masiello atsiliepimai apie pirmąjį solinį Electricano darbą, – “Aš šį kūrinį grojau Miami Essential mikse, tai labai galinga, soulful house kūrinys turinti savo kertinius taškus, kurie šokių aikštelę veda iš proto.”

Toliau sekė didelio atgarsio sulaukęs pasirodymas pirmajame Baltijos šalių „Sensation White 2007 in Ryga“ festivalyje. Šiame tūkstančius melomanų sužavėjusiame renginyje Electricano sugrojo tokį dj setą, kuris po kurio laiko buvo platinamas skaitmeninėje muzikos prekių parduotuvėje „Dance – tunes“ (dance–tunes.com). Per paskutinius kūrybos metus Latvijos žvaigždės muzikinė istorija pasipildė daugiau nei penkiais remiksais ir asmeniniais kūriniais. Paskutiniai metai atlikėjui buvo revoliucingi. Prisiminęs gilesnę elektroninės šokių muzikos pusę Electricano įsitvirtino šio stiliaus gretose ir buvo  pripažintas talentingiausių šios srities asų. Kūrėjui teko groti kartu su: Sebastien Ingrosso, Shapeshifters, Chris Lake, Tim Deluxe, Marko V, Tom Novy, Marc Hughes, Chloe Harris, „Ministry of Sound“  klubo rezidentais ir daugeliu kitų. Taip pat, visoje gausoje atlikėjų, galima išskirti ir lietuvaičius: Happyendless, Ignas, Donatello ir kt.

Electricano pajūryje lankėsi ir grojo prieš penkerius metus, todėl nekantraują grįžti ir pristatyti savo išsigryninto muzikinio įvaizdžio bei per ilgą laikotarpį sukauptos kūrinių kolekcijos. Aštresnės muzikinės pažiūros ir paskutiniai revoliucingi kūrybiniai metai atsiskleis jau šį šeštadienį vakarėlyje – „Made in LV: Electricano“.

Vasarą pasitinka su prisiminimais

Birželio 12d. „Kiwi“  klubą gaubs prisiminimai. Prieš kelerius metus klubo sienas drebinusius šokių muzikos himnus primins jų autorius „Echomen“ iš D. Britanijos. Po beveik penkių metų pertraukos į uostamiestį grįžtantis svečias su vakarėliu – „Made In UK“ žada pristatyti naujausius ir jau patikrintus kūrybos vaisius. Klubo scenoje su „Echomen“ pasirodys KIWI rezidentai: Uncle Roll ir Manchini.

Birželio 19d. į „Kiwi“ grįžta vakarėlis „Silence night“. Už pulto vairo stos „Silence Family“ nariai: Leon Somov, Mario  Basanov, Few Nolder bei „Silence Family“ idėjos autorius Vidis. Visiems gerai žinomi kūrėjai bei atlikėjai ruošia išskirtinį kvarteto pasirodymą uostamiestyje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius