-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: per pusnis – į linksmybes ir pas muziką

Net ir po sutrumpintos darbo savaitės labai džiugu sulaukti penktadienio. Juk tuoj savaitgalis. Tiesa, po galybės praėjusių švenčių renginių organizatoriai kiek aprimo ir šį savaitgalį daugiausia kviečia į koncertų sales. Nebijokite išlįsti iš namų ir bristi per pusnis. Pasidžiaukite, kiek čia beliko tos žiemos.
Spektaklis „Svogūnėlių pagrobimas“
Spektaklis „Svogūnėlių pagrobimas“ / Elfų teatro nuotr.

Seno gero lietuviško roko mėgėjai savaitgalį pradės švęsti jau penktadienį – su grupe „Rebelheart“. Klube „Brodvėjus“ nuskambės vis dar mėgstančių pašėlti maištininkų kūriniai. „Rebelheart“ gerbėjams primins, kad geras rokas nerūdija, o jie – iki šiol yra nenuspėjami ir įdomūs.

Kada – penktadienį, 20 val. Kiek – 20 Lt.

Gerai išsibudinę šeštadienį tėvai gali čiupti mažuosius ir vestis juos į „Elfų teatrą“, kur bus parodytas smagus spektaklis „Svogūnėlių pagrobimas“. Tolimojoje Brazilijoje nutikusi istorija papasakos apie stebuklingų svogūnėlių vagystę, kurią vaikai padės išaiškinti.

Kada – šeštadienį, 12 val. Kiek – 15 Lt

Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Gintaras Rinkevičius
Gintaras Rinkevičius

Melodijų įvairovė

Simfoninis orkestras glosto jūsų širdį? Jei taip, šeštadienio vakarą puoškitės ir keliaukite į Kongresų rūmus. Čia vyks didingas simfoninis koncertas „Šiandien Maestro Gintaro Rinkevičiaus jubiliejus“. Jame turėtų pasirodyti daugiau kaip 30 Maestro draugų, tad puikūs muzikiniai patyrimai garantuoti.

Kada – šeštadienį, 19 val. Kiek – 22–102 Lt

Gerai vilniečiams pažįstama užburiančio balso savininkė Daiva Starinksaitė šeštadienį „Brodvėjuje“ kviečia pasiklausyti jausmingo muzikinio projekto „Tribute to Lauryn Hill“, kurio metu, pritariant bosistui Domui Aleksai ir gitaristui Andriui Murencevui, atiduos pagarbą mėgstamiausiai savo atlikėjai.

Kada – šeštadienį, 20 val. Kiek – nuo 15 Lt

Žygimanto Vaitkaus nuotr./Jurga Šeduikytė-Bareikienė
Jurga Šeduikytė-Bareikienė

Labiau mėgstančius aksominį Jurgos Šeduikytės balsą vilioja klubas „Tamsta“ – čia vyks jos ir grupės koncertas.

Kada – šeštadienį, 21 val. Kiek – nuo 30 Lt

Vėlų šeštadienio vakarą į klubą „House of music“ plūs „Lemon Joy“ gerbėjai, kurie čia išgirs naują, sunkesnę grupės kūrybą.

Kada – šeštadienį, 23 val. Kiek – nuo 20Lt

Gera šokio dozė

Sekmadienį, Vilniuje, Šokio teatre (T.Kosciuškos g. 11) įvyks šokių festivalis „Dance Revolution“, skirtas pasirodyti jauniems ir talentingiems atlikėjams iš įvairių Lietuvos miestų. Renginys suskirstytas į dvi dalis – šiuolaikinio ir gatvės šokio.

Kada – sekmadienį 11 val. šiuolaikinis šokis; 17.30 val. gatvės šokis. Kiek – po 10 Lt.

Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Žieminis Vilnius
Žiemiškas Vilnius

Arčiau gamtos

Dažnas nė nenumano, kad mūsų miestas apsuptas labai gražių vietovių. Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija kviečia aplankyti Pūčkorių apylinkes. Keliaudami po jas vilniečiai išvys ne tik pažįstamą Pūčkorių atodanga ar Pūčkorių piliakalnį, bet ir kitų ne mažiau įspūdingų objektų.

Kada – keliautojai laukiami sekmadienį 11 val. S. Batoro gatvėje prie  Pūčkorių geologinės atodangos esančios šašlykinės (važiuoti 44 maršruto autobusu iki sustojimo „Girininkija“). Daugiau informacijos čia.

Svečias iš toli

Sekmadienio vakarą PIANO.LT koncertų salėje (Trakų g. 9 / Kėdainių g. 1) koncertuos virtuozas iš Naujosios Zelandijos Graysonas Masefieldas. Jis – 22-ejų akordeonininkas, vadinamas fortūnos numylėtiniu ir pelnęs gausybę apdovanojimų už savo muzikavimą visame pasaulyje.

Kada – sekmadienį, 19 val. Kiek – nuo 30 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius