Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savaitgalio kodas: šokiai pokiai ir kitkas

Šį savaitgalį skelbiu diskotekų karaliumi! Tokio didelio pasirinkimo geriausių miesto šokių jums dar neteko regėti. Pažadu, kad nenusivilsite nė vienais. Na, o jei šokiams esate nepasiruošę, pasiūlysiu ir kitko. Apie viską – nuo pradžių.
Grupė „Lemon Joy“
Grupė „Lemon Joy“ / V, Abromaitytės nuotr.

Šokiai su kasetėmis

Šiąnakt vienas mylimiausių „15min“ klubų – chuliganiškasis „Woo“ pristato naują ir nepaprastą renginių seriją „Tape Blaster“. Idėjiniai jos vadai – pulto kolegos, „Despotin“ klano atstovai ir puikūs mano draugai Vaiper ir Alex Dan. Vaikinai pasiryžę pristatyti šviežiausius miesto muzikos garsus ir stilius, į pirmąją „kasetinių“ šokių sesiją jie pasikvietė vokietį Ben Mono. Ben atstovauja savo paties užvadintam stiliui bit-hop. Jame telpa ir skaitmeniniai electro bei sci-fi garsai, ir klasikiniai, bet savo darbą vis dar puikiai atliekantys hip-hop elementai. Net penkiais instrumentais grojančio „Woo“ svečio kūryboje netrūksta boso, mat, anot jo, be šio sunkiasvorio būtų sunku išjudinti šokių aikštelę.

Šiąnakt visi trys „Tape Blaster“ didžėjai žada neatremiamą muzikinių stilių gausą. „Gatviniai“ šokiai atsieis pigiau, jei atsineši kasetę. Startuojam 22 val.

„Disco tūzai“

Skubu paneigti, tai ne striptizo trupė iš Rusijos ar Baltarusijos, nors jie irgi labai išvaizdūs. Tai ketvirtukas didžėjų bei prodiuserių, 2008-aisiais spindėjusių itin ryškiai. Jau rytoj klube „Gravity“ „Disco tūzai“ arba Kymas Wildas, Vidis, Saulty ir Martin Virgin vienas kitą keisdami 7 valandas gros tik legendinius bei niekur negirdėtus disco perlus. Jeigu bus liūdna, galėsite į didžėjus mesti kiaušinį!

Vienas iš trijų „Metal On Metal“ smogikų Kymas Wildas šį savaitgalį grodamas žada stebinti net patį save. Jam kompaniją palaikys Vidis, kuris iš superdidžėjaus neseniai virto ir superprodiuseriu. Ten bus ir kitas disco pionierius, didžėjus – profesionalas Saulty. Pats skaisčiausias tarp visų tūzų – tikras metų atradimas Martin Virgin, kelis metus grojantis beveik visuose disco stiliaus vakarėliuose. Privaloma nueiti.

Žvaigždžių karai Vilniuje

Šiąnakt tolimoje galaktikoje („Havana Social Club“) startuoja naujas renginių ciklas – Žvaigždžių karai („Star Wars“). Šio renginių ciklo vakarėlių metu vėl įsiplieks kova tarp Šviesiosios ir Tamsiosios Pusių, tarp sitų ir džedajų. Kiekvieno renginio metu iš dviejų atskirų „kapitonų tiltelių“ (DJ pultų) ping-pong principu kausis dvi žvaigždės. Kova vyks Juodojoje salėje, kuri bus paversta kosmoso erdve, 3 dideliuose ekranuose bus rodomi „Žvaigždžių karų“ filmo epizodai. Planuojama, kad ateityje šio renginių ciklo vakarėliuose kausis žymūs kviestiniai didžėjai iš visos Europos ir Azijos.

Pirmojo „Žvaigždžių karai“ vakarėlio metu savo garso-šviesos kardus surems Lietuvoje puikiai žinomi Manfredas (Metal on Metal) ir Andrius Alien (Happyendless Djs). Į vakarėlį atėję su šalmais ar šviečiančiais kardais bus įleidžiami nemokamai. Kažkas naujo!

P.S. Jei esate iš tų, kuriems diskotekos šį savaitgalį nė motais, kviečiu keliauti į ne ką mažiau intriguojančius ir įdomius koncertus.

Rytoj gyvos muzikos klube „Tamsta“ vyks Aido Giniočio autorinių dainų vakaras „Juodraštis“. Tą patį vakarą gražų pasirodymą siūlo ir „Šampano“ baras. Čia nuo gitarų dulkes nupūs seniai girdėti „Lemon Joy“. Jėga! Bus ką veikti!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius