Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: Vasariškų malonumų lietus

Nuspręsti ką veikti savaitgalį šįsyk tikra kančia – likti Vilniuje ir jo prieigose, mauti toliau į gamtą ar sukarti ilgą kelią iki jūros? Klaipėdiečiai sako, kad Smiltynėje ir Neringoje jūra graži, o nuo Klaipėdos link Palangos nelabai... Bet jei į tą pusę lėkti nesiruošiat, o aš tikriausiai ne, prašome rinktis iš visų kitų savaitgalio galimybių.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / 15min nuotr.

Beje, pasistengus, per šiuos laisvadienius galima net dusyk išgirsti taip mylimo Andriaus Mamontovo dainas.

Penktadienį išties verta apsilankyti Kauno „Jachtklube“. Čia muzikos garsais vilios išties geras atlikėjų rinkinys, kurio priešakyje jau minėtas A.Mamontovas. Ant jachtklubo denio taip pat pasirodys visada vakarėliuose laukiamas Golden Parazyth vs. The Monkeys Band ir visada netikėtumų turintys garso ir vaizdo maišytojai „Fusedmarc“. Visi jie ir dar būrys didžėjų Kaune pasirodys dėl to, kad čia vyks antrasis „Supadevynios“ vasaros renginys, šįsyk tituluotas „Begalybės“. Organizatoriai žada, kad viskas – muzika, menas, dekoracijos – alsuos amžinu pasaulio ciklu.

Kada – penktadienį, 22 val. Kiek – 30 Lt.

Su „S“ ženklu

Sako, vasarą trumpėja sijonai, mažėja ir visuotinio padorumo ribos. Reaguodamas į susidariusią nepadorią padėtį, klubas „Opium“ (Islandijos g. 4) kviečia į diskoteką, skirtą tik suaugusiems. Specialiame vakarėlyje „Adult Music“ šokėjų pilnametystę funku pagardintais deep house ritmais tikrins dažnas Lietuvos klubinės scenos svečias DJ Rifraf, dar žinomas kaip pusėje pasaulio klubų didžėjavęs Rafaelis Gimelsteinas. Nepatikėsite, jis kuo puikiausiai kalba lietuviškai. Kodėl? Paklauskite jo patys. Beje, kartu su DJ Rifraf šįsyk pasirodys Rubenas iš Backdoors. Bus karšta.

Kada – penktadienį nuo 23 val. Kiek – nemokamai.

Organizatorių nuotr./Muzikos festivalio „Velnio akmuo“ akimirka
Muzikos festivalio „Velnio akmuo“ akimirka

Muzikos sunkiasvoriai

Nuo šiandien Anykščių Dainuvos slėnį apims muzikos festivalis „Velnio akmuo“. Jo lankytojus apglėbs vaizdingo Aukštaitijos krašto grožis ir legendų didybė, kurią savaip atskleis sunki, ekstremali ir radikali muzika. Nekasdienius įspūdžius sunkiosios muzikos mėgėjams garantuos 18 įvairių stilių sunkiosios muzikos grupių iš 13 skirtingų Europos šalių. Šiemet metalo ataką garantuos švedų death metalo pavyzdys „Grave“, norvegišką black metalą grojantys „Mayhem“, pasiutusio thrash metalo vilkai iš Vokietijos „Tankard“, prancūziško sunkaus metalo veteranai „Nightmare“ ir daugybė kitų. Jei mėgstate tokią muziką, negalite praleisti, o juk bus ir daugybė konkursų!

Kada – penktadienį–sekmadienį. Kiek – nuo 110 Lt.

Ramesnėms sieloms

Šiemet pirmąsyk vykęs „Naujosios muzikų kartos“ festivalis priartėjo prie pabaigos. Šįvakar jo baigiamajame koncerte pasirodys talentingas 24 metų austrų pianistas Ingolfas Wunderis. „Fortepijono stebuklu“ tituluojamas austrsd kartu su styginių kvartetu „Chordos“ klausytojams padovanos romantiškąjį Frederico Chopino koncertą Nr. 1 bei keletą solinių kūrinių. I.Wunderio talentas įvertintas daugybės tarptautinių konkursų komisijų, įvertinkite jį ir jūs.

Kada – penktadienį, 20 val. Kiek – 20–70 Lt.

Karpis
Karpis

Jūsų kelias drieksis iš Vilniaus į Klaipėdą? O gal iš uostamiesčio į sostinę? Šeštadienį kaimo turizmo sodyba „Karpynė“ visus visų miestų gyventojus kviečia į kasmetinį renginį „Kur, tu, karpi 2010?“. Linksmybės prasidės nuo 12 val., bet smagiausia, kad čia koncertuos ne tik Andrius Rimiškis, bet ir penktadienį Kauno „Jachtklube“ grojęs A.Mamontovas.

Kada – šeštadienį, nuo 12 val. A.Mamontovo koncertas 18 val. Kur – kaimo turizmo sodyba „Karpynė“, Gabšių kaimas, Raseinių raj. Greitkelis Vilnius–Klaipėda 173 km, Klaipėda–Vilnius 137 km. Kiek – 18 Lt.

Vyrai nustebins

Moterims taip smagu sulaukti malonių staigmenų. Šį sekmadienį Šešuolėlių dvare (Šešuolėlių I k., Zibalų sen., Širvintų raj.) bus kuo stebėtis. Koncerte „Nuo Renesanso iki „The Beatles“ a cappella“ pasirodys vyrų vokalinis ansamblis „Quorum“. Atlikėjai pakvies į nuotaikingą muzikinę kelionę po skirtingų šimtmečių „topus“. Puikiai tinka savaitgalio pabaigai.

Kada – sekmadienį 17 val. Kiek – 25 Lt

P.S. Nepamirškite, kad šįvakar 20 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje pasirodys pagyrų verta džiazo naujiena – britų kolektyvas „Portico Quartet“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius