Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį Klaipėdoje skelbiamas maištas šokių aikštelėje

Rugsėjo 18 dieną vaikinai pjaustantys metalą ant metalo atvyksta į Klaipėdos „Kiwi“ klubą sukelti maištą šokių aikštelėje! Maištininkai, šokių muzikos ritmų laužytojai ir vakarėlių sprogdintojai Manfredas, Kim Wild ir Miss America „taškys“ šokių muzikos ritmus visada banguotai Klaipėdos publikai. Jei trumpai, šeštadienį klubą sudrebins „Metal on Metal“ kompanijos pasirodymas.
Metal on Metal
„Metal on Metal“

Viskas prasidėjo šitaip: trys nešvankūs, priklausomybe nuo muzikos sergantys jaunuoliai susitiko dabar jau išnykusiame Vilniaus electro klube „Stereo45” ir, po kelių valandų painių pokalbių, nusprendė kartu pasukinėti plokšteles.

Manfredas, radijo didžėjus, trankios šokių muzikos bei roko himnų specialistas, Kym Wild, iš italo disco gerbėjo virtęs new/dark/no wave maniaku, ir Miss America, priklausomas nuo bet kokio pavojingo gitaros garso, sujungė savo plokštelių kolekcijas ir pradėjo groti kartu. Iš pradžių savo malonumui, po to ištikimiems vietiniams vėlyvų naktinių linksmybių mėgėjams, galiausiai žmonėms, kurie ne tik linkčiodavo galvomis kaip sunkiojo metalo koncertuose, bet ir pavojingai šokinėdavo bei šūkaudavo nesąmones – tiesiog tobula maištinga minia.

Po kelių mėnesių pagaliau išryškėjo esmė: „maišto muzika šokiams”. 2004 m. vasarą jie oficialiai debiutavo kaip „Nesakyk mamai! DJ’s”. Trys didžėjai beveik visada baigia savo „setus” apsaugos reikalavimu, rėkia it pjaunami, apsinuogina ir be perstojo šoka grodami, nes, anot jų pačių, tai jų gyvenimų garso takelis.

Po vienerių metų bendro grojimo „Nesakyk mamai!” buvo išrinkti nerangiausia metų DJ komanda įtakingo portalo „Ore” apklausoje. Jie taip pat spėjo pagroti su tokiais šulais, kaip „Gus Gus”, „Zombie Nation”, Andrew Weatherall, Carl Craig ar „Westbam“.

Po kelių intensyvaus gyrimosi metų 2006 m. rudenį jie pagaliau užsičiaupė ir susuko savo pirmą tikrąjį singlą „No Front Teeth“, kurį, jų nuostabai, nuolatiniai jų vakarėlių lankytojai sutiko aplodismentais ir šūksniais.

Maišydami visus nesumaišomų muzikos žanrų ingredientus ir būdami labai pavojingi garso sistemoms, „Metalo on Metal ” pirmieji iš visos Baltijos electro scenos bando pralaužti ledus ir pasiekti platesnę pasaulinę auditoriją. Galbūt dėl to jie geria tiek pieną ir mankštinasi po 20 valandų per parą – kad būtų geros formos, kai užplūs užsakymai. Visada publikos nesigailinčių „Metal on Metal“ vaikinų pasirodymui jau penktadienį (rugsėjo 17 d.) publiką prie pulto nuteikinėti pradės „Power hit radio“ laidos „Šok į kelnes“ seksualusis balsas, graži moteris ir talentinga vyriškos lyties masių valdytoja – Raminta.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius