Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teatro akcijoje už meilę – erotiškos silikoninės lėlės ir karšta muzika

Optimizmo sulopyti visas sužeistas širdis nestokojantis „Psilikono teatras“ ir muzikantas Tomas Dobrovolskis kviečia vasarį pradėti nuo teatro akcijos „Širdies riksmas“, skirtos kovai už meilę ir nepriklausomybę.
Silikoninių lėlių ir gyvos muzikos performanso „Pasmaugta ir nušautas“ herojus
Silikoninių lėlių ir gyvos muzikos performanso „Pasmaugta ir nušautas“ herojus / Organizatorių nuotr.

Besiruošiant dviem svarbiausioms vasario šventėms, vasario 5 d. 19 val. Menų spaustuvės Juodąją salę užtvindys silikoninių lėlių šėlsmas, ritminga muzika, specialieji vaizdo efektai iš saldumynų ir saikingas humoras. Tikru silikonu bus sandarinamos sužeistos širdys, o gyvai grojama muzika reanimuojami puolę didvyriai.

Akcijos programoje – silikoninių lėlių ir gyvai atliekamos muzikos performansas „Pasmaugta ir nušautas“, akimirksniu nukelsiantis žiūrovus į skandalingiausią smetoniškos Lietuvos meilės istoriją. Joje prelatas Konstantinas Olšauskas stačia galva puola į nuodėmę: pamindamas celibato priesaiką, jis pamilsta moterį, kurią paskui savo rankomis ir pasmaugia. Nuteistas už buvusios meilužės nužudymą ir atlikęs bausmę, kaip byloja kriminalinė istorija, prelatas paslaptingai nušaunamas. Niekuo nepridengta erotiškų silikoninių lėlių nuogybė ir karščiu pulsuojanti žmogaus orkestro Tomo Dobrovolskio muzika nepaliks šiai istorijai abejingo nė vieno.

Į antrą akcijos dalį visi meilei ir tėvynei neabejingi piliečiai kviečiami įsitraukti aktyviai ir iš anksto. Visi, turintys kažką, kas guli ant širdies, kviečiami siųsti savo meilės istoriją el.paštu sirdies.riksmas@aukse.lt iki vasario 1 d. Tai unikali galimybė atverti savo širdį ir išvysti, kaip tai atrodo dideliame ekrane. Pasitelkę savo instrumentus, leidžiančius visu dydžiu pamatyti, kas vos matoma, ir išgirsti, kas vos girdima, spektaklio kūrėjai ekranizuos atsirinktas žiūrovų meilės istorijas ir pristatys jas publikai antroje renginio dalyje. Išsamiau apie tai, kaip išlieti savo širdies turinį mums, skaitykite www.menuspaustuve.lt ir www.aukse.lt.

Teisybės labui reikia pripažinti, kad akcijos iniciatoriai per renginį nusprendė atiduoti duoklę ir vartotojiškai visuomenei. Vienintelį vasario 5-osios dienos vakarą Menų spaustuvėje veiks unikaliųjų silikoninių meilės suvenyrų kioskas. Kioske bus eksponuojami ir parduodami erotiškiausi „Psilikono teatro“ spektaklių personažai, miniatiūrinės silikoninės krūtys ir specialūs lėlių rinkiniai, skirti lyties keitimo operacijoms žaisti.

Prieš pat vasario meilės potvynį leiskime širdžiai išsilieti už meilę ir nepriklausomybę! Akcija „Širdies riksmas“ vyks Menų spaustuvėje vasario 5 d. 19 val.

Bilietus nuo sausio 23 d. platina  „Tiketa“, kaina – 20 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius