-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Trys „Šok su manimi“ poros Lietuvai pristato bendrą spektaklį

Praėjusį penktadienį ukmergiškiai pirmieji pamatė valandos trukmės pramoginį šokio spektaklį „Šokit su mumis“, kuriame dalyvauja trys televizijos projekte „Šok su manimi“ sužibėjusios poros: Justina Žemaitytė ir Gytis Ivanauskas, Viktorija Kunauskaitė ir Jurgis Jurevičius bei Šorena ir Deividas Meškauskas.
Spektaklio „Šokit su mumis“ šokėjų poros
Spektaklio „Šokit su mumis“ šokėjų poros / Organizatorių nuotr.

Spektaklis šiame mieste pristatytas neatsitiktinai – Ukmergėje gimė ir užaugo jo režisierius Gytis Ivanauskas. Netrukus šį šou pamatys ir kituose miestuose gyvenantys pramoginių šokių gerbėjai.

„Kiekviena premjera – tai didžiulis stresas. Vis atrodo, kad kažką reikia pridėti, atimti, pakeisti. Kita vertus, spektaklis – gyvas organizmas. Jis nuolat keičiasi, todėl žiūrėdamas kad jau ir matytą spektaklį kiekvieną kartą žmogus pamato kažką nauja“, – po premjeros kalbėjo G.Ivanauskas.

Anot pramoginio spektaklio režisieriaus ir dalyvio, „Šokit su mumis“ – tai kelios meilės istorijos, kurias šokdamos pasakoja poros. Čia bus visko – ir juoko, ir ašarų, ir džiaugsmo, ir liūdesio pilnų išgyvenimų. Režisierius sakė norėjęs sukurti nerūpestingą kabareto atmosferą, kurioje išvysite ir temperamentingąjį pasadoblį, ir aistringąjį tango, ir dar begalę jau matytų, bet naujai pastatytų šokių.

„Į šou įtraukėme ne tik duetinius šokius, bet ir keletą masinių šokių. Per premjerą pastebėjome, kad masiniai šokiai labai užveda žiūrovus“, – pasakojo žinomas aktorius ir režisierius. Ypatingą dėmesį režisierius sakė skyręs ir sceniniams kostiumams, kurie šiam šou prideda stilingumo ir grakštumo.

Režisierius pabrėžė, kad „Šokit su mumis“ nėra tai, ką visi matė per televiziją.

„Kažkodėl visi tikisi, kad šokius kaip ir projekte „Šok su manim“ pristato koks nors vedėjas. Ne, to mūsų šou nėra. Tai vientisas spektaklis, be jokių pakartojimų. Istoriją, kurią mes pasakojame, žiūrovas turi suprasti pats, be konferansjė pagalbos“, – teigė G.Ivanauskas.

„Šokit su mumis“ dalyvių laukia itin įtemptas pasirodymų grafikas. „Dalyvaudami projekte „Šok su manimi“ per keturis mėnesius pasirodėme 18-oje laidų. Spektaklį „Šokit su mumis“ per mėnesį parodysime 20 kartų. Kovas mums bus tikrai nelengvas, bet bus malonu gyvai parodyti mūsų paruoštą šou tūkstančiams šokio gerbėjų visoje Lietuvoje“, – sakė žinomas aktorius ir režisierius G.Ivanauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius