-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaido išlydėtuvių koncerte – meilės prisipažinimai ir pažadas sugrįžti (nuotraukos)

Studijuoti į Škotiją nuo rudens išvykstantis atlikėjas Vaidas Baumila surengė atsisveikinimo koncertą. Sostinės muzikos klube „House of Music“ pasirodęs atlikėjas sulaukė didelio ir šilto bičiulių palaikymo.
V.Baumilos atsisveikinimo koncertas
Vaidas Baumila

Vidurnaktį, prieš prasidedant koncertui į sceną užlipęs Vaido brolis Donatas juokavo, kad renginys vėluoja valandą dėl to, kad pagrindinė vakaro žvaigždė neišsirenka ką apsirengti.

Galiausiai scenoje pasirodęs V.Baumila pažadėjo, kad su savo gerbėjais išsiskirs atlikęs geriausius kūrinius ir koverius. Koncertas prasidėjo daina „Kai ši muzika skamba“. Besilinksminančiųjų netrūko – netoli scenos su kompanija smagiai šėlo ir dainininkas Mantas Jankavičius.

Tarp vakaro svečių buvo galima išvysti ir aktorių Leonardą Pobedonoscevą, stilistą Kęstutį Rimdžių,  bendrovės „Ranga Group“ rinkodaros ir pardavimo vadovę Astą Valentaitę, manekenę Rimą Triškutę.

2009_08290183
V.Baumilos koncertas

Renginyje nuskambėjo ir kelios akustinės dainos, vieną kūrinį dainininkas atliko kartu su „Skamp“ grupės nariu Viktoru Diawara. Po trumpos pertraukėlės prasidėjo antroji vakaro dalis, privertusi klausytojus kartu dainuoti kūrinius „Aš tau meluoju“, „Tiktai tu“. Pasibaigus koncertui publika Vaido nenorėjo taip greitai paleisti – dar kartą ant scenos pasirodęs vaikinas skyrė paskutinę dainą „Music is my soul“.

„Aš tave myliu!”, – pakaitomis šūktelėdavo prie scenos susibūrę merginos. Nors renginio metu vis nenutilo riksmai „Neišvažiuok!”, tačiau tokie prašymai dainininko planų nepakeitė. Vaidas netrukus ketina palikti Lietuvą ir užsienyje gilintis į muzikinio teatro subtilybes.

„Ačiū kad susirinkote. Jūs buvote nuostabūs!”, – publikai padėkojo Vaidas ir pažadėjo čia dar sugrižti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius