Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 22

Ženevoje pasirodys „Mercedes-Benz F800 Style“ ir „C25 Super-GT“

„Mercedes-Benz“ (MB) stende lankytojai turėtų gerokai užsibūti dėl dviejų priežasčių: „F800 Style“ ir kompanijos „Carlsson“ koncepto „C25 Super-GT“. Abu konceptai privers stabtelėti net abejingiausią parodos svečią.
„F800 Style“ ir kompanijos „Carlsson“ konceptas „C25 Super-GT“.
„F800 Style“ ir kompanijos „Carlsson“ konceptas „C25 Super-GT“. / Gamintojų nuotr.

Visų pirmą apžvelkime, kuo stebins modelis „F800 Style“. „Daimler“ dizaino strategijos departamento vadovas Gordenas Wageneras, kalbėdamas apie šį konceptą, pabrėžia, kad tai bus visų naujų CLS modelių prototipas.

Automobilyje žadama įdiegti ypatingą sistema: hibridinis variklis, varomas benzinu ir elektra. Konceptas turėtų pasiekti 400 AG ir iki 100 km/val. įsibėgėti per 4,7 sek. Kalbant apie degalų sąnaudas, liežuvis neapsiverčia jų įvardyti. Žadama viso labo 3 l/100 km. Įstrigus spūstyje jums nereikės žaisti su greičio ir stabdžio pedalais, nes įjungus sekimo programą, automobilis neviršydamas 45 km/val. greičio važiuos paskui priekyje esančią transporto priemonę. Sistema reaguos į staiga atsirandančią kliūtį ne tik priekyje, bet ir gale. 

Po šio modelio vargu ar nustebinsi Ženevos parodos lankytojus, bet bendrovė „Carlsson“ mėgins tai padaryti naujuoju konceptu „Mercedes-Benz C25 Super-GT“. Iš viso bus pagaminti tik 25 vienetai, maža to, vokiečių gamintojai pardavinės (apie 510 tūkst. eurų) ši automobilį po vieną į valstybę. Automobilių tobulinimo kompanija „Carlsson“ siekia, kad pirkėjas mašiną naudotų kiekvieną dieną, ne tik savaitgaliais.

Po variklio dangčiu bus V12 bi-turbo 6 l darbinio tūrio variklis, pasiekiantis 753 AG. Iki 100 km/val. Mašinytė įsibėgės per 3,7 s. Maksimalus greitis – 352 km/val. Patobulintas „C-Tronic Suspension“ sistema: greičiau reaguos į besikeičiančią kelio dangą, koreguodamas pakabos parametrus priklausomai nuo greičio. Dvidešimties colių ratlankiai pagaminti būtent šiam modeliui.

Gamintoja giriasi, kad autmobiliai, kurie bus pagaminti šiais metais, jau visi užsakyti. 

VIDEO: All new Mercedes F800 Style Concept Car

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius