-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Filmas: Nerimo dienos | Revolutionary Road

Filmo „Nerimo dienos“ santrauka ir reklaminis filmukas.
Filmas: Nerimo dienos
Filmas: Nerimo dienos

Premjera: 2008 m. gruodžio 15 d.
Premjera Lietuvoje: 2009 m. sausio 30 d.
Trukmė: 1:59
Žanras: drama, romantinis
Režisierius: Samas Mendesas („Amerikietiškos grožybės“, „Desantininkai“, „Kelias į pražūtį“).
Vaidina: Leonardo DiCaprio („Titanikas“, „Infiltruoti“, „Kruvinas deimantas“, „Aviatorius“, „Pagauk, jei gali“, „Niujorko gaujos“, „Paplūdimys“, „Krepšininko dienoraštis“, „Marvino kambarys“, „Romeo+Džiuljeta“, „Kas graužia Gilbertą Greipą?“), Kate Winslet („Titanikas“, „Maži vaikai“, „Niekados šalies beieškant“, „Jausmų galia“, „Airis“, „Enigma“, „Kaukolės“, „Deivido Geilo paslaptis“, „Romantika ir cigaretės“), Kathy Bates („Titanikas“, „P.S. Myliu Tave“, „Sklinda gandai“, „Aplink pasaulį per 80 dienų“, „Auksinis kompasas“, „Šarlotės voratinklis“, „Bitės filmas“, „Mizerė“, „Doloresa Kleiborn“, TV serialas „Šešios pėdos po žeme“), Michaelas Shannonas („Pasaulio prekybos centras“, „Blogi vyrukai 2“, „Vanilinis dangus“, „8 mylia“, „Perl Harboras“, „Vabalas“), Zoe Kazan („Elos slėnyje“, „Lūžis“, „Savadžų šeima“).

1950 metai. Eiprilė ir Frenkas – jauni klestintys sutuoktiniai, su dviem vaikais gyvenantys Konektikute. Kupinas pasitikėjimo gyvenimas slepia nesugebėjimą užtikrinti gerų šeimos santykių ir karjeros. Frenkas turi gerai mokomą darbą, bet yra įklimpęs į nuobodybės pinkles. Eiprilė – namų šeimininkė, kuri liūdi dėl pasibaigusios aktorės karjeros. Nusprendę ištrūkti iš vidutinybių gyvenimo, jie išsikrausto į Prancūziją, kur mano galėsiantys parodyti savo sugebėjimus, išsivaduoti iš vartotojiško amerikietiško kapitalizmo. Deja, santykiai klimsta į kivirčų, pavydo ir kaltinimų sūkurį. Savęs supratimo kelionė kelia pavojų šeimos santykiams.

Reklaminiai filmukai:
 

 

Filmo iškarpa:

VIDEO: 'Revolutionary Road'

Kate Winslet ir Leonardo DiCaprio – idealioji „Titaniko“ pora – vėl grįžta į ekranus su nauju filmu, tik šioje juostoje Kate Winslet dirba ir su tikruoju vyru – režisieriumi Samu Mendesu. Filmas apie porą, kuri norėjo iš gyvenimo visko, bet tapo banalia Konektikuto šeima. Abu darė tai, ko jų širdys nenorėjo, bet privalėjo. Siekdami didelių svajonių sutuoktiniai nusprendžia sulaužyti taisykles ir ryžtasi keistis, išvažiuoti iš savo miesto. Tai filmas apie dviejų žmonių sužlugdytas svajones ir bandymus išsilaisvinti iš banalybės gniaužtų. Patartina pažiūrėti tiems, kam patinka tikroviški draminiai filmai.

Pagal tarptautinį Richardo Yateso bestselerį „Nerimo dienos“ („Revolutionary Road", 1961 m.).
Platintojas:  UAB „Forum Cinemas"

Oficialus filmo puslapis: http://www.revolutionaryroadmovie.com/
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius