Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

77-erių metų kinė apsinuogino keršydama teismui už savo namą

Solidaus amžiaus kinė tokiu būdu protestuoja prieš teismo sprendimą nugriauti jos namą. Įdomiausia, kad Šanchajaus gyventoja taip pasielgia jau nebe pirmą kartą.
Kinė protestuoja prieš teismo sprendimą
Kinė protestuoja prieš teismo sprendimą / Youtube.com

Tačiau teisėsaugos pareigūnai kol kas „akli“ nuogam senutės pasipriešinimui. Teismai nesutinka peržiūrėti bylos.

Kaip praneša naujienų agentūra  France 24, prievartinis iškeldinimas ir gyvenamųjų namų ir senų gyvenviečių griovimas – itin dažnas reiškinys tuose Kinijos rajonuose, kuriuose masiškai įgyvendinamos gyvenamojo būsto atnaujinimo programos. O viešas apsinuoginimas – dar ne pati radikaliausia protesto forma.  

Šių metų birželį 64-erių metų kita moteris bandė susideginti po to, kai gavo panašų teismo sprendimą. Prieš metus dėl tos pačios priežasties susidegino 79-erių metų vyras. O kai kurie Kinijos kaimų gyventojai tiesiog žuvo grumdamiesi su policija arba projektų vystytojų nusamdytais „iškeldintojais“.

Šiame filmuotame siužete matoma 77-erių metų moteris nesulaukė žadėtos valdžios kompensacijos. Todėl nusprendė teistis. Tačiau iki šiol pralaimėjo visas bylas. Dabar savo likimo brolių ir seserų dėmesį bando patraukti štai tokia ne itin estetiška akcija.

VIDEO: 77岁老妇上海浦东新区法院裸体下跪 Old woman naked and knelt at Pudong Count

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius