-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Deivio atsisakymą vesti sukritikavo Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės

„Štampas pase man yra virvė, gal net ir ant kaklo“, – šie televizijos eteryje ištarti dainininko Deivido Norvilo-Deivio žodžiai daugelį pašiurpino ir sukrėtė. Vieni gailėjo jo vaiko besilaukiančios gražuolės Renatos Voitechovskajos, kiti kaltino Deivį neatsakingumu.
Renata ir Deivis
Renata ir Deivis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Deivis neslėpė, kad Renata iš pradžių jam pasirodė „pižoniška“ ir visai „nemoteriška“, o jos turimi grožio titulai jam buvęs didžiausias minusas. Nepaisydami keistokos santykių pradžios bei nuolat persekiojančių įtarinėjimų, kad šis romanas tėra reklamos triukas, Renata ir Deivis kartu jau pusantrų metų. Po kelių mėnesių jiedu susilauks kūdikio, bet vestuvių varpai neskambės, nes dainininkas to nenori.

Ką apie tai žurnalui „Klubas“ pasakė scenos žvaigždės: užtarė ar pasmerkė kolegą?

„Jei poros santykiai geri, jie susituoks dar prieš pradėdami kūdikį, bet jeigu tuoktis nei vienas, nei kitas nenori, kam tuomet daro vaikus? Gali būti, kad tai netyčiukas. Ir jei taip nutiktų man, vesčiau. Nenorėčiau, kad antroji pusė dėl kažkokių mano abejonių pasijaustų nesaugi. Atidėčiau visas abejones, vesčiau, gyvenčiau šeimoje, auginčiau vaiką ir tik jam užaugus svarstyčiau, ar sugyvenu su jo motina“, – sakė atlikėjas Mindaugas Mickevičius-Mino.

„Deivis labai neblogas bičas ir aš jam simpatizuoju, bet tokia jo, kaip vyro, pozicija mane nuvylė. Tai pernelyg egoistiška ir žiauru moters atžvilgiu“, – savo nuomonę išdėstė dainininkė Rosita Čivilytė.

„Gimsta vaikas ir kieno pavardė jam atitenka?  Man nėra normalu, kai vaiko pavardė vienokia, o motinos kitokia. Tradicijos ir vertybės yra tam, kad jų laikytumeis. O sugriauti galima greitai. Kažkodėl mažiausiai galvojama apie vaiką“, – neigiamą požiūrį žurnalui „Klubas“ taip pat išdėstė dainininkas Vilius Tarasovas.

„Va, mes su vyru neturime vaikų ir ką tai keičia? Nejaugi Deivis ne taip mylės vaiką, jei nebus susituokęs su Renata?“ – Deivį užtarė grupės YVA lyderė Natalija Zvonkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius