Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dviračio žyyyynios“: Ruplėnas nakvojo „Saloje“ (papildyta 15.45 val.)

„O dabar – žyyyyynios. Gintarui Ruplėnui gresia nedidelės nenumatytos išlaidos: jis turės atsiskaityti su taksistu ir sumokėti policijai už nulaužtą tarnybinio automobilio veidrodėlį“, – jau artimiausiu metu gali būti paskelbta iš TV ekranų.
Gintaras Ruplėnas
Gintaras Ruplėnas / „Scanpix“ nuotr.

Šeštadienio naktį, apie 2.30 val., į Vilniaus miesto 1-ąjį policijos komisariatą kreipėsi taksi vairuotojas. Jis tvirtino, kad į jo automobilį įsėdo girtas vyriškis ir mašinoje užmigo, todėl negali nei atsiskaityti už kelionę, nei pats išlipti iš taksi.

Policijos komisariato pareigūnai vyriškį sugebėjo prižadinti ir išlaipinti iš mašinos. Tačiau lipdamas iš taksi, keleivis pasviro, atsirėmė į stovinčio tarnybinio policijos automobilio veidrodėlį ir jį nulaužė.

Keleivį atvedus į komisariatą, policininkai greitai išsiaiškino, kad tai yra Gintaras Ruplėnas (gim. 1964 m.). Skirtingai nei kiti, garsias pavardes turintys piliečiai, kurie buvo patekę į šį policijos komisariatą, G.Ruplėnas šeštadienį paryčiais buvo ramus, nesiautėjo ir policininkų „toli toli“ nesiuntė, iš darbo jų „neatleido“. Pareigūnų paprašytas papūsti į alkoholio matuoklį, kad būtų nustatytas girtumas, taksi keleivis klusniai tai darė. Tačiau reikiamą laiką pūsti, kad matuoklis galėtų nustatyti alkoholio koncentraciją organizme, jam neužteko jėgų.Kad tai įvyko, tiesa, bet aš, žinokit, pasakot daugiau nenoriu.

„Kominis“, – konstatavo pareigūnai ir nuvežė G.Ruplėną į Vilniaus nakvynės namus „Sala“, kur jis buvo apnakvindintas, kol prablaivės.

Jau artimiausiu metu G.Ruplėnui, jei norės išvengti tolesnių nemalonumų su policija, teks atsiskaityti su taksistu ir atlyginti žalą už nulaužtą tarnybinio automobilio veidrodėlį. Daugiau pažeidimų, kuriuos jis galėjo padaryti, policija kol kas neįžvelgia.

Papildyta 15.45 val. Tik šeštadienį po pietų 15min.lt žurnalistė prisiskambino G.Ruplėnui. Vyras atrodė prislėgtas ir apie incidentą kalbėjo be didelio entuziazmo.

„Kad tai įvyko, tiesa, bet aš, žinokit, pasakot daugiau nenoriu“, – sakė šoumenas 15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius