-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Delio naktinių klubų apsaugininkai – iš to paties Indijos kaimo kilę milžinai

Indijos sostinės Delio priemiesčių naktinių klubų apsaugos darbuotojai visiškai neatitinka tradicinio indų vyrų įvaizdžio. Raumeningi plačių pečių vyrai yra išskirtiniai ne tik savo išvaizda, bet ir tuo, jog jie visi kilę iš to paties Indijos kaimo ir turi vienodą Tanwaro pavardę, rašo dienraštis „Daily Mail“.
Delio apsaugos darbuotojai
Delio apsaugos darbuotojai / dailymail.co.uk

Į pietus nuo Delio esantis Asola Fatehpur Beri kaimas laikomas šių milžinų kalve. „Šiame kaime nėra nei vieno berniuko, kuris nelankytų treniruočių. Visi berniukai sportuoja ir rūpinasi savo kūnu. Nė vienas negeria ir nerūko“, –  gyrėsi vietinės imtynių mokyklos vadovas Vijayas Tanwaras.

Daug jėgų ir ištvermės reikalaujantys fiziniai pratimai jau seniai yra neatsiejama šio kaimo jaunimo gyvenimo dalis. Daugelis vaikinų tikisi, kad fizinė jėga jiems atvers duris į profesionalųjį sportą. Vis dėlto, šiai svajonei neišsipildžius, vyrai visada yra pasiruošę išvykti dirbti į Delio naktinius klubus.

Šių Indijos provincijos vyrų siekis turėti išpuoselėtą raumeningą kūną atsiperka su kaupu.

Teigiama, kad šiuo metu daugiau kaip 200 vyrų iš šio kaimo dirba apsaugininkais Delio baruose, naktiniuose klubuose ir aludėse. Jie taip pat saugo privačius Indijos sostinės koledžus, ligonines ir prabangius viešbučius.

Šių Indijos provincijos vyrų siekis turėti išpuoselėtą raumeningą kūną atsiperka su kaupu.

Darbdaviai jiems sutinka mokėti 835 dolerius (2 120 Lt.) siekiančią mėnesinę algą, kai vidutinis atlyginimas Indijoje yra vos šimtas dolerių (254 Lt.).

Privatų koledžą saugantis Mushtaqas Khanas žurnalistams tvirtino, kad raumeningo kūno ir nuožmaus žvilgsnio pakanka atbaidyti ramybės drumstėjams: „Jei atsiduri prieš žmogų, kuris yra du kartus didesnis už tave, visada pamąstai bent du sykius.“

Dauguma apsauginininkais dirbančių Tanwarų vyrų fizinę formą palaiko viename iš Delio sporto klubų, dirbančiame nuo ketvirtos valandos ryto iki dešimtos valandos vakaro. 

Atitikti apsaugos darbuotojoms keliamus fizinius reikalavimus yra itin sunku ir reikalauja daugybės pastangų. Vyrai kiekvieną dieną mažiausiai dvi arba tris valandas kilnoja svarmenis bei praktikuoja imtynes ir jogą.

Vyrai kiekvieną dieną mažiausiai dvi arba tris valandas kilnoja svarmenis bei praktikuoja imtynes ir jogą.

Kadangi dauguma sportuojančių vyrų yra hinduistai ir vegetarai, tai labai apsunkina raumenų auginimo procesą.

„Patariu jiems gerti nuo trijų iki keturių litrų pieno per dieną. Taip pat valgyti daug bananų ir iki pusės kilogramo kitų rūšių vaisių“, – aiškina Delio sporto klubo darbuotojas. 


„Per pietus jie turi suvalgyti iki dviejų kilogramų jogurto, jį užkandant trimis ar keturiomis duonos riekėmis. Vakare rekomenduojama suvalgyti dvi riekes duonos ir išgerti iki pusantro litro migdolų pieno“, – patarimus dėstė darbuotojas.

Mėsėdžiams patariama per dieną suvalgyti virtą viščiuką, dešimt kiaušinių, tuziną bananų ir išgerti pieno.

Tačiau vyresnieji Asola Fatehpur Beri kaimo gyventojai abejoja, ar jaunosios kartos atstovai ryšįs dėti milžiniškas pastangas, siekdami tapti apsaugos darbuotojais Delyje. Populiarioji kultūra keičia jaunimo mąstymą net ir Indijos kaime.

Štai vienas iš kaimo gyventojų Sachninas Chauhanas teigė, kad šiuo metu ne tik aktyviai sportuoja, bet ir mokosi koledže. Jo visiškai nežavi apsaugininko darbo Delyje perspektyva: „Noriu tapti modeliu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius