Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

K.Navickaitė-Tina ir Mino niekada nebuvo pora?

Paklausta, ar skiriasi su Mindaugu Mickevičiumi-Mino, šokėja Kristina Navickaitė-Tina išsisuka nuo tiesaus atsakymo ir dar labiau pakursto kalbas, kad su atlikėju pora niekados ir nebuvo, praneša žurnalas „Klubas“.
Linksmai nusiteikę Mindaugas Mickevičius-Mino ir šokėja Kristina Navickaitė.
Linksmai nusiteikę Mindaugas Mickevičius-Mino ir šokėja Kristina Navickaitė / 15min.lt/Irmanto Gelūno nuotr.

„Matyt, dar kartą prisidirbau (juokiasi). Tai su vaikinais kokioje erotinėje fotosesijoje dalyvauju ir visiems būna keista, kaip galėjau sau tai leisti, tai neaišku su kuo išvažiuoju į Egiptą, tai laidoje „Kitas!“ dalyvauju rinkdamasi vaikiną... Taip ir pakurstau apkalbas. Nors man, dirbančiai pramogų verslo srityje, tai atrodo normalu. Tik štai kiti vertina, esu nusidėjėlė ar ne“, – į klausimą, kodėl sklando gandai apie jos ir Mino skyrybas, atsakė 31 metų šokėja.

Kol Mino pasakoja apie romantiškus jausmus šokių grupių „Tina Dance“ ir „Šoumenai“ vadovei Kristinai, ši paslaptingai šypsosi ir užuominomis kalba, kad galbūt meilė baigėsi arba jos niekada ir nebuvo. Būtent taip jau kurį laiką šnekama pramogų pasaulio užkulisiuose, tačiau Mino linkęs kaltę suversti žiniasklaidai.

„Niekada nebuvau atvira, kalbėdama apie savo santykius su gerbiamu atlikėju Mino“, – veikiau kaip apie viršininką, o ne širdies draugą, duodama interviu žurnalui „Klubas“, atsiliepia Tina, o paklausta, gal pora niekada ir nebuvę, šokėja tik nusišypso ir ištaria: „Gal.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius