-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio policija surado du kartus pavogtą „Kopūstu“ pramintą 38 metų „Žiguli“ – automobilis išmėsinėtas

Antradienį 15min.lt rašė apie Panevėžyje du kartus per parą pavogtą 38 metų senumo „Žiguli“, kurį savininkas buvo praminęs „Kopūstu“. Trečiadienį paaiškėjo, kad intensyvios automobilio paieškos nebuvo bevaisės. „Kopūstą“ surado Panevėžio apskrities VPK Nusikaltimų tyrimo biuro Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus pareigūnai.
„VAZ 21011“
„VAZ 21011“ / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Antradienį du kartus pavogtas, „Kopūstu“ pramintas automobilis, po atkaklių paieškų trečiadienį buvo surastas Panevėžyje. Kokiomis aplinkybėmis rastas „Žiguli“ ir kitų įvykio detalių pareigūnai kol kas neviešina.

Trečiadienį „Kopūstas“ iš vietos, kurioje buvo rastas, nugabentas į saugomą aikštelę. Automobilio savininkas Domas kartu su 15min.lt žurnalistu nuvyko apžiūrėti rasto automobilio.

Po vagystės surastas automobilis buvo gerokai apardytas. Buvo išimti priekinis ir galinis stiklai, salono apdaila, nuimtas variklio gaubtas ir jau pradėtas ardyti variklis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./„VAZ 21011“
Tomo Markelevičiaus nuotr./„VAZ 21011“

Automobilio savininkas Domas teigė, kad džiaugiasi radęs „Kopūstą“, nors šis jau ir nebeatrodo taip, kaip prieš vagystę.

„Noriu padėkoti Panevėžio pareigūnams, kurie labai greitai rado automobilį. Taip pat esu dėkingas ir visiems draugams, miesto gyventojams, žiniasklaidai. Visus suvienijo „Kopūsto“ paieška. Kai tik galėsiu automobilį atsiimti, nedvejodamas bandysiu jį suremontuoti. Nors jis dabar atrodo baisiai, bet manau, kad viskas sutvarkoma. Pastebėjau, kad niekas nesudaužyta, dalys lyg ir yra sukrautos į automobilio saloną. Manau, kad „Kopūstas", nors ir patyręs tiek žiaurių išbandymų, dar važiuos“, – pasakojo Domas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./„VAZ 21011“
Tomo Markelevičiaus nuotr./ Domas prie surasto„VAZ 21011“

Šiuo metu policija dėl vagystės atlieka tyrimą, tad automobilį Domas veikiausiai pasiimti iš aikštelės galės tik tyrimui pasibaigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius