-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pro–duce Music“, Zip FM ir Sandy Rivera skelbia remikso konkursą

Daug užsienio šokių muzikos žvaigždžių Lietuvą gali apibūdinti kaip vieną iš tų šalių, kurioje jų gerbėjai yra gerai išlavinę savo muzikinį skonį, o renginiuose tvyro tikrojo “reivo” pojūtis.
Pro music_logo_baltas
Pro music_logo_baltas
Temos: 1 ZIP FM

To pasekoje vis dažniau dienos šviesoje pasirodo vietiniai talentai kuriantys muziką. Šį kelią pasirinkusiems nėra lengva būti išgirstiems už šalies ribų, o dar sunkiau pasiekti pasaulinio susidomėjimo. “House” muzikos lengendos Sandy Rivera globojama įrašų kompanija “Blackwiz Records” nusprendė suteikti lietuvaičiams šansą geram karjeros startui ir skelbia “remikso” konkursą kartu su radijo stotimi Zip FM ir laida “Pro–duce Music”
 
Prieš keletą mėnesių į tarptautinės žvaigždės Sandy Rivera rankas papuolė lietuvaičio Virus J kūrinys “Try It”.  Įrašytas kartu su paslaptingo vokalisto TOM pagalba, jis kaip mat sulaukė pasiūlymo būti išleistu jau daugiau nei 17 metų gyvuojančioje įrašų kompanijoje „Blackwiz Records“. Į išleidžiamą singlą bus įtraukta paties Sandy Rivera kūrinio versija, dar kelių jau pripažintų atlikėjų bei konkurso nugalėtojo kompozicija.
 
Remiksus siųsti iki lapkričio 4 dienos, o nugalėtoją paskelbsime lapkričio 12 dieną. Kiekvienoje „Pro–duce Music“ laidoje bus apžvelgiami remiksai, aptariami pliusai ir minusai. Lapkričio 5 dieną Virus J ir Andy Lau išrinks ir paskelbs „Pro–duce Music“ laidoje 5 geriausius, vieną iš jų išrinks pats Sandy Rivera (Kings Of Tomorrow) ir išleis savo įrašų kompanijoje „Blackwiz Records“, gyvuojančioje dar nuo 1993 metų! Tai puiki galimybė jauniems kūrėjams parodyti save ne tik Lietuvai, bet ir visam pasauliui!
 
Daugiau informacijos: www.zipfm.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius