Publikuota: 2011 spalio 20d. 08:00
15min.lt

Renatos Užialkaitės receptai

Užkandis:
Renata Uzialkaitė
Eduardo Bareikos nuotr. / Renata Uzialkaitė

Reikės:

– pomidoras;

– avokadas;

– krevetės.

Padažui:

– aliejus;

– citrina.

Kaip pasigaminti:

Pomidorą, avokadą supjaustome. Sluoksniuodami dedame pomidorą, avokadą, krevetes, užpilame padažo, uždedame papuošimų.

Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas užkandis
Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas užkandis

Karštas patiekalas:

– Reikės:

Vištiena, krakmolas, paprika, grybai, grietinėlė, šparagas, brokolis, Briuselio kopūstas.

Kaip pasigaminti:

Vištieną pabarstome prieskoniais, sumaišome su krakmolu ir vandeniu, kepame neliesdami vienas prie kito, kad nesuliptu. Atskirai pakepame daržoves, tada viską sudedame į vieną keptuvę, užpilam grietinėlės ir viską dar truputį maišydami pakepame.

Desertas:

Reikės:

Vaisių – obuolys, kriaušė, avokadas, braškė, gervuogė, bananas, natūralus jogurtas ir šaldytos trintos avietės.

Kaip pasigaminti:

Jogurtą sumaišome su trintomis avietėmis, tada sumaišome vaisius ir įdedame viską į avokado kevalą, papuošiame gervuoge.

Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas desertas
Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas desertas

 

Skaityti visus komentarus 4
Komentuoti straipsnį
PRISIMINTI
ATSTATYTI
Pranešti klaidą
Pažymėkite klaidą tekste, pele paspaudę kairijį pelės klavišą
Užpildykite klaidos formą ir išsiųskite
Komentuoti
* - privalomi laukai

Komentaras įrašytas

Naujausi komentrai

Komentarų nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Kategorijos pabaiga
Skaitomiausios naujienos
 

LITEXPO parodos

Saugukelyje.lt

Iš pirmų lūpų Twitter