Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiaus Senos upėje sugauta žuvis, pagarsėjusi pomėgiu kramtyti vyrams sėklides

Prancūzijoje vienas žvejys pagavo itin retą ir itin šiurpių pomėgį turinčią žuvį. „The Daily Mail“ praneša, kad vyras iš Senos upės ištraukė paku – į piraniją panašią žuvį, kuri yra pagarsėjusi pomėgiu kandžioti vyrų plaukikų genitalijas. Iš Brazilijos kilusi žuvis yra pasidengusi įvairių spalvų žvynais, gali sverti apie 25 kilogramus. Paskutinį kartą tokia žuvis buvo sugauta praėjusį mėnesį Danijoje. Nustatyta, kad ten ją kažkas atgabeno ir tiesiog paleido.
Piranijoms gimininga raudonpilvė paku ir riešutus krimsti prisitaikę jos dantukai
Piranijoms gimininga raudonpilvė paku ir riešutus krimsti prisitaikę jos dantukai / Henriko Carlo nuotr.

Nors visos piranijos yra pavojingos, ši žuvis žvejams kelia, ko gero, didžiausią baimę. Itin aštrius dantis turinti žuvis mėgsta puldinėti vyriškos lyties plaukikus ir kanda į genitalijas. Dėl savo pomėgio žuvis yra užsitarnavusi ne vieną pravardę. Bene garsiausia – sėklidžių terminatorius. Kaip pasakoja specialistai, žuvį traukia vyriškos genitalijos. Kartais jos jas tik švelniai krimsteli, tačiau kartais gali ir nukąsti bei nuryti.

Sugavęs tokią žuvį prancūzas žvejys iš karto susisiekė su policija. Policijai vyras papasakojo, jog pagavo labai keistą žuvį, kuri labai daug sverią ir turi itin aštrius dantis. Vyras policijai nusiuntė ir telefonų darytą žuvies nuotrauką. Šie išsiaiškino, kad žvejys sugavo paku.

Paku yra kilusi iš Brazilijos. Iš esmės ši žuvis yra vegetarė, tačiau dėl neaiškių priežasčių, kartais tiesiog negali atsispirti vyriškoms genitalijoms. Dažniausiai šios žuvys plaukioja aplink Pietų Amerikos žemyną, tačiau kartais jų galima aptikti ir kitur. Praėjusį mėnesį ši žuvis buvo sugauta Danijoje. Ten ji taip pat sukėlė nemažą sumaištį. Danų mokslininkai netgi išplatino perspėjimą nudistams saugotis, nes vandenyse prie Kopenhagos jų didžiausias turtas gali būti nesaugus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius