Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 06

R.Šilanskui patiko prekybininko vaidmuo

Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, kas mėnesį vykstančio „bagažinių“ turgaus idėja sužavėjo humoristą Raimondą Šilanską, teigiama „Promo Service“ pranešime spaudai.
Humoristas Raimondas Šilanskas Bagažinių turguje
Humoristas Raimondas Šilanskas Bagažinių turguje / „Urmo“ nuotr.

Rugsėjo mėnesį vykusiame „bagažinių“ turguje prekybininku tapęs anekdotų karalius sako lenkiąs galvą prieš šios idėjos autorius.

Praeitame „bagažinių“ turguje R.Šilansko asmeniniai daiktai – marškinėliai, kamuoliai, įvairios žvakidės ir kitos smulkmenos – buvo išgraibstyti akimirksniu.

„Fantastika. Vienas unikaliausių projektų, ką esu matęs turguje. Idėja, kai žmogui nereikalingą daiktą gali už simbolinę kainą atiduoti kitam ir jam taip padėti, yra aukso vertės. Be to, kam išmesti, kaip daugelis daro, kam teršti gamtą“, – sako R.Šilanskas.

Praeitame „bagažinių“ turguje R.Šilansko asmeniniai daiktai – marškinėliai, kamuoliai, įvairios žvakidės ir kitos smulkmenos – buvo išgraibstyti akimirksniu. Žaibiškai neliko ir humoristo išleistų knygelių bei kompaktinių plokštelių.

Pats anekdotų karalius jautėsi kaip žuvis vandenyje: į kairę ir į dešinę dalijo autografus, derėjosi su pirkėjais ir laidė šmaikščius juokelius.

Prekybininko vaidmuo R.Šilanskui taip patiko, kad jis rengiasi atvykti ir į paskutinį šiais metais „bagažinių“ turgų, vyksiantį šeštadienį, spalio 9 d.

„Jau pasiruošiau bagažinę: bus meškerių, senų kompaktinių diskų, knygų. Bus ir futbolo kamuolių, su kuriais tapau Kauno čempionu mokyklos laikais. Turėsiu ir seną, bet gerą „tarnybinį“ kostiumą, kuriuo vilkint tiek anekdotų papasakota...“ – vardijo R.Šilanskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius