Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 16

Amerikietė Kathy Saraf antrą kartą įrodė – ji pajėgiausia tarp PCA dalyvaujančių moterų

„PokerStars.net Karibų nuotykis“ (PCA) pastarosiomis dienomis drebino ne tik Bahamas, kur vyko šventė, bet ir viso pasaulio pokerio bendruomenę. Daugelio pokerio aistruolių dėmesys buvo nukreiptas į PCA „Super High Roller“, „High Roller“ ir pagrindinio turnyro kovas. Tuo tarpu amerikietė Kathy Saraf kukliai pasiekė tai, ko siekdamas suklupo pokerio sunkiasvoris Mike'as McDonaldas.
Kathy Saraf laimėjo PCA moterų turnyrą
Kathy Saraf laimėjo PCA moterų turnyrą / Carloso Monti nuotr.

Kol didžiosios dalies pasaulinės pokerio bendruomenės dėmesys buvo nukreiptas į 10 tūkst. JAV dolerių įpirkos PCA pagrindinį turnyrą, kur kanadietis M.McDonaldas siekė antrojo Europos pokerio turo (EPT) titulo, pokerio damos aiškinosi santykius tarpusavyje. Įdomu, kad antrą kartą pergalę 1 100 dolerių įpirkos damų turnyre šventė amerikietė K.Saraf.

2012 metais ši pokerio entuziastė įveikė 74 varžoves ir savo pokerio kapitalą papildė 25 460 dolerių. Po vienerių metų pertraukos K.Saraf vėl sužibėjo PCA ringe ir iškovojo antrąjį savo trofėjų. Šiemet amerikietei teko susigrumti su 70 oponenčių, tačiau nė viena jų neprilygo herojei savo žaidimo įgūdžiais.

Kol pokerio superžvaigždė M.McDonaldas siekė tapti pirmuoju žaidėju pasaulyje, iškovojusiu antrąjį EPT titulą, K.Saraf tenkinosi kiek kuklesniais rezultatais ir tapo pirmąją dama, savo trofėjų lentynoje turinčia dvi PCA damų turnyro taures. Šį kartą amerikietės pergalė buvo verta 20 150 dolerių.

„Iki paskutinės akimirkos nežinojau ar galėsiu dalyvauti šiame renginyje. tačiau dabar nuoširdžiai džiaugiuosi, kad į Bahamas man pavyko atvykti laiku. Turiu padėkoti savo mošai, kuri įkalbėjo mane dalyvauti turnyre“, – kupina pergalės džiaugsmo kovai pasibaigus pasakojo K.Saraf.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius