Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 08 14

Danielis Negreanu pats sau metė neįtikėtiną pokerio iššūkį

Danielis Negreanu pasišovė 10 dolerių paversti šešiaženkliu pokerio kapitalu. Pokerio žvaigždė paskelbė neabejojąs, kad jam pavyks įveikti tokį iššūkį ir pažadėjo nuosekliai pasakoti savo kelionę nuo mikro limitų iki aukščiausios pokerio lygos.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / pokerstarsblog.com nuotr.

Sunku įsivaizduoti ryškesnę asmenybę tarp pokerio bendruomenės narių nei kanadietis, „PokerStars Pro“ komandos narys Danielis Negreanu. Pokerio ambasadoriumi tituluojamą pokerio superžvaigždę nesunkiai atpažįsta bet kuris žaidimų bent truputį besidomintis asmuo. Savaime aišku tokią reputaciją ir populiarumą reikia užsitarnauti. Ir D.Negreanu žino kaip tai padaryti. 10 dolerių paversti 100 000 dolerių siekiančiu pokerio kapitalu? Jei kanadiečio paklausite, ar tai įmanoma, jis neabejotinai atsakys: „Žinoma“.

“PokerStars Pro“ komandos narys garsėja savo pokerio įgūdžiais, tačiau ne vien jais. Šis pokerio profesionalas turi milijonus pasekėjų sekančių jo video tinklaraščio įrašus, „Twitter“ publikacijas bei kitą veiklą. Savo ruoštu pokerio žvaigždė rūpinasi, kad jo gerbėjai turėtų apie ką kalbėti.

Dar 2009 metais aukščiausioje pokerio pasaulio lygoje žaidžiantis profesionalas nusprendė išbandyti save ir pareiškė galįs 10 dolerių įnašą į internetinio pokerio kambarį „PokerStars“ paversti 100 000 dolerių biudžetu. Žvaigždė tikino, kad to įmanoma pasiekti žaidžiant grynųjų pinigų žaidimus bei griežtai vadovaujanti pokerio kapitalo reguliavimo taisyklėmis. Nepalankiai susiklosčius aplinkybėms dėl JAV vyriausybės apribojimų skirtų internetiniam pokeriui, tą sykį D.Negreanu pavyko nueiti netoli.

Tačiau dabar pokerio genijus grįžta prie šio iššūkio. Viename pokerio entuziastų forume „PokerStars Pro“ komandos narys paskelbė taisykles, kuriomis vadovausis siekdamas užsibrėžto tikslo. Atlikęs 10 dolerių įnašą jis pradės žaisti 0.01-0.02 amerikietiškų centų limito grynųjų pinigų žaidimus palaipsniui kildamas lygiais iki tol, kol pasieks 100 000 dolerių ribą. Kilti limitais aukštyn pokerio profesionalas žada tik tuomet, kai savo sąskaitoje turės ne mažiau nei 500 tam lygiui reikalingų didžiųjų privalomųjų statymų. D.Negreanu neabejoja, kad vadovaudamasis šiomis ir dar keletui kitų itin griežtų taisyklių nesunkiai pasieks savo tikslą.

Ne vienam pokerio entuziastui iškilo klausimas, kam žmogus kuris turi pakankamą pokerio kapitalą, įsipirkti į 1 milijono dolerių pokerio turnyrą ir nuolat dalyvauti aukščiausių limitų pokerio kovose imasi tokio, iš pažiūros Sizifiško darbo.

Atsakymą pateikė pats idėjos ir iššūkio autorius: „Net neabejoju, kad šis iššūkis suteiks man daug džiaugsmo ir malonumo, o, kaip žinia, būtent šiuos dalykus turi suteikti pokeris. Be to, šitoks žaidimas padės man geriau suprasti žemesnių lygių pokerio žaidėjų logiką ir įsisavinti jų stilių kas, manau, tikrai pravers man ateityje. Be to, neteigiu, kad nedalyvausiu kituose pokerio žaidimuose ar turnyruose. Nežadu atsisakyti aukštų įpirkų žaidimų iki tol, kol nepasieksiu 100 000 dolerių ribos, tiesiog žaisdamas naudosiu kitą pokerio sąskaitą“ – pasakojo D.Negreanu.

“PokerStars Pro“ komandos narys susilaukė daugybės dėmesio po to, kai paskelbė apie šį eksperimentą. 15min.lt pokerio skilties komanda taip pat stebės pokerio profesionalo kilimą limitų laipteliais ir aprašys įdomiausius D.Negreanu šuolius į viršų ar slydimus žemyn.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius