-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 01

„KnockOut“ festivalio pagrindiniame turnyre triumfavo Dominykas Mikolaitis

Savaitgalį Vilniuje finišavo portalo „PokerioMokykla.com“ surengtas „KnockOut“ festivalis. Jį užbaigė pagrindinis turnyras, pasibaigęs pokerio profesionalo Dominyko Mikolaičio pergalę.
Dominykas Mikolaitis / pokernews.lt nuotr.
Dominykas Mikolaitis / pokernews.lt nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Pirmąjį „KnockOut“ pokerio festivalį sudarė ketverios varžybos. Pirmoje kovoje šampano paragavo „PokerioMokykla.com“ treneris Marius Abelkis, kituose dviejuose turnyruose dominavo Martynas Grodis. Tuo tarpu pagrindinėse varžybose giliai žengė daug gerai pažįstamų pokerio meistrų.

220 eurų įpirkos pagrindiniame turnyre kiekvieno dalyvio „skalpas“ buvo įvertintas 50 eurų premiją, tuo tarpu 150 eurų keliavo į įprastą prizinį fondą. Turnyre jėgas išmėgino 55 žaidėjai. 11 jų pasinaudojo pakartotinės įpirkos teise, tad galų gale viso buvo sunešta 13 200 eurų iš kurių 3300 buvo išdalinti už pašalintus žaidėjus, o dar beveik 10 tūkst. eurų išsidalino 8 geriausi žaidėjai.

Turnyre buvo gausu patyrusių pokerio profesionalų ir 1 dienos pabaigoje lyderio poziciją užėmė Liutauras Armanavičius. Viso finalinę dieną pasiekė 21 žaidėjas ir joje bekompromisė kova prasidėjo nuo pirmųjų akimirkų.

Dar iki finalo ginklus sudėti priversti buvo Aivaras Bardauskas, Benas Molis, Sergejus Babincevas ir Martynas Valantiejus. Finalinio stalo burbulo berniuku tapo serijos „krikštatėvis“ Zigmas Pekarskas, suklupęs 10 vietoje. Tačiau tikruoju nelaimėliu – paskutiniu be prizų pasitraukusiu žaidėju buvo Mantas Liachauskas, kuris į finalą persikėlęs mažiausią žetonų bokštą atsitiesti nesugebėjo.

Finalo kovoje dėl iki prizininkų pakylos prasibrauti nepavyko ir Karoliui Sereikai bei Andriui Bielskiui. Likus 4 žaidėjams vis dar pirmavo L. Armanavičius, tačiau tuomet jis su A♠J♠ neatsilaikė prieš Dominyko Mikolaičio 6♦6♠ ir į pirmaujančias pozicijas praleido pastarąjį. Dar vienas šių žaidėjų susikirtimas užbaigė L. Armanavičiaus turnyrą. Flope 9♦8♥5♥ pokerio veteranas su A♥9♣ pagavo aukščiausią porą, bet jo oponentas laikė A♣A♠.

D. Mikolaitis vadžių iš rankų nebepaleido. 3 vietoje jis pašalino Andrių Zalbą (su 7♦7♥ prieš A♦4♥), o dvikovoje susitvarkė su Algimantu Jablonsku.

„KnockOut“ festivalio pagrindinio turnyro prizininkai:
1. Dominykas Mikolaitis – €3,108
2. Algimantas Jablonskas – €2,029
3. Andrius Zalba – €1,515
4. Liutauras Armanavičius – €1,069
5. Audrius Navickas – €719
6. Andrius Bielskis – €574
7. Karolis Sereika – €455
8. Anatolijus Jevtejevas – €387

Dar daugiau pokerio naujienų kasdien ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius