TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 02 12

„PokerStars.net“ beldžiasi į „Facebook“ naudotojų duris

Didžiausia pokerio korporacija pasaulyje „PokerStars“ savo žaidėjams pristatė naują paslaugą. Internetinio pokerio gigantas meta iššūkį „Facebook“ socialiniame tinkle veikiantiems pokerio kambariams pristatydamas savo aplikaciją skirta šiam puslapiui.
„PokerStars.net“ beldžiasi į „Facebook“ naudotojų duris
„PokerStars.net“ beldžiasi į „Facebook“ naudotojų duris / pokerstars.net nuotr.

Prieš savaitę „PokerStars.net“ paskelbė, kad nuo šiol, šio nemokamo pokerio kambario virtualų filialą, visi norintys ras ir „Facebook“ puslapyje. „PokerStars.net“ konkuruos su šiame socialiniame tinkle lyderiaujančia kompanija „Zynga“, ir kitomis kompanijomis, kurios taip pat siūlo nemokamas pokerio pramogas. 

„Šis projektas, yra dalis mūsų rinkos tyrimo ir plėtros plano. Nemokamo pokerio paslaugos yra viena iš sričių, kurios padeda mums geriau pažinti savo žaidėjus ir prisitaikyti prie jų poreikių“, – taip šią naujiena komentavo „PokerStars“ verslo ryšių ir plėtros skyriaus vadovas Ericas Hollreiseris. Taip pat jis pridūrė, kad aplikacija kol kas veikia tik beta versijoje, tam kad „PokerStars“ įsitikintų, kad paslauga atitinka kriterijus, kuriais kompanija vadovaujasi norėdama savo vartotojams teikti tik aukščiausios prabos paslaugas. 

Aplikacija, kuri jau veikia puslapyje „Facebook“ atrodo identiškai kambariui „PokertStars.net“, kuriame pokerio entuziastai mėgaujasi nemokamais pokerio žaidimais jau seniai. Kaip ir „PokerStars.net“, taip ir puslapiui „Facebook“ sukurtoje platformoje, žaidėjai ras ir populiarųjį, skubos pokerio „Zoom“ formatą. Aplikacijos naudotojai pokerio kovas galės rinktis iš gausios, Holdem ir Omaha pokerio rūšių, daugiastalių pokerio turnyrų, vieno stalo žaidimų ir kitų formatų žaidimų, pasiūlos. 

Visi žaidėjai, kurie jau turi sąskaitas „PokerStars.net“ kambaryje prie šios aplikacijos galės prisijungti naudodami savo senuosius duomenis. Taip pat senieji kambario žaidėjai galės naudotis ir savo sukauptais resursais. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius