TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 15

„PokerStars“ pristatė didžiausią pokerio revoliuciją

Jeigu pokerį žaidžiate ilgą laiko tarpą turbūt nelabai daug žodžių priverstų jūsų širdį plakti greičiau. Tačiau šiandien „PokerStars“ išplatino penkių žodžių pranešimą kurie neabejotinai pakeis D.Britanijos žaidėjų gyvenimą. Koks tai pranešimas?
Pristatyta naujoji aplikacija
Pristatyta naujoji aplikacija

„Nuo šiol mes esame aplikacija!”

Vienu paprastu sakiniu „PokerStars“ atnaujina ir keičia Didžiosios Britanijos pokerio mėgėjų kasdienybę. Po sėkmingo starto Italijoje, „PokerStars Mobile“ siūlo savo paslaugas Didžiajai Britanijai. Nuo šiol žaidėjams Anglijoje, Škotijoje ir Velse (išskyrus Šiaurės Airiją) pokeris bus pasiekiamas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Laukiate staliuko restorane? Bokalui užsukote į barą? Kelionė namo trunka ilgiau nei norėtųsi? Tiesiog ilsitės ištiesę kojas ir po ranka neturite nešiojamojo kompiuterio? Nuo šiol nesvarbu ką veikiate ar kur esate, Didžiosios Britanijos žaidėjai besinaudojantys „iPhone“, „Android“ ar „iPad“ žaisti „PokerStars“ kambaryje gali bet kokioje vietoje, bet kuriuo metu. Tai didžiausia revoliucija pokerio pasaulyje pastaraisiais metais.

„PokerStars Mobile“ kartoja: Visa tai tikra: tikri pinigai, tikras pokeris, kai tik to užsimanote. Visi įmanomi Holdem ir Omaha žaidimai bus pasiekiami mobilioje aplikacijoje. Jei norite netgi galite žaisti prie keleto stalų vienu metu! Vienintelė sąlyga ta, jog turite būti registruotas „PokerStars“ žaidėjas prieš pradedant naudoti mobiliąją aplikaciją. Jums būtinai reikia susikurti „PokerStars“ sąskaita savo asmeniniame kompiuteryje.

Kol kas šią naujovę mėgautis gali žaidėjai gyvenantys Italijoje ir Didžiojoje Britanijoje, tačiau artimiausiu metu „PokerStars“ tikisi nudžiuginti ir kitose pasaulio dalyse gyvenančius žaidėjus. Įdomu, kada ši naujovė atkeliaus į Lietuvą?

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius