Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 03

Sportinio pokerio mėgėjams – naujas klubas Vilniuje

Daugiau nei prieš metus sportinį pokerį Lietuvoje pripažinus sporto šaka, susidomėjimas juo smarkiai auga. Nuo šiol sportinio pokerio mėgėjus sėsti prie žaidimo stalo kvies dar vienas klubas – penktadienį duris atveria „Royal Poker“, įsikūręs Vingrių g. 25. Klubo direktorius Ruslanas Rapčinskis teigia, kad besidominčiųjų šiuo sportu skaičius auga lyg ant mielių.
Sportinio pokerio klubas
Sportinio pokerio klubas / Klubo nuotr.

– Ar Lietuvoje yra mėgstamas sportinis pokeris?

– Vienas po kito visoje Lietuvoje besikuriantys sportinio pokerio klubai rodo, kad šios sporto šakos mėgėjų šalyje yra tikrai daug ir jų skaičius nuolatos auga. Vilniuje iki šiol veikia pirmasis sostinėje įsikūręs klubas „Cowboys“. Rengiami bendri klubų, asociacijų, tarptautiniai sportinio pokerio turnyrai.

– Kaip ugdysite žaidimo sportinę dvasią?


– Mes skatinsime sportinį pokerį – norime, kad žmonės ateitų ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir rimtai žaisti. Sportinę dvasią stengsimės išlaikyti ribodami alkoholio vartojimą klube.

– Kiek pokerio turnyrų rengsite?


– Turnyrai vyks kiekvieną savaitę po 3-4 kartus – ketvirtadieniais, penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Mūsų klube vienu metu galės žaisti iki 140 sportinio pokerio mėgėjų. Pirmasis turnyras, rengiamas atidarymo proga šį penktadienį 19 h., bus nemokamas visiems mūsų svečiams. Šeštadienį prasidės atrankiniai turnyrai į vieną didžiausių tarptautinių pokerių turnyrų Europoje. Iškritusiems žaidėjams bus rengiamas paguodos turnyras, kurio laimėtojas grįš prie pagrindinio turnyro finalinio stalo. Taip pat planuojame rengti turnyrus, skirtus tik moterims, bus ir studentų lyga, organizuosime ir kitų pokerio rūšių, pavyzdžiui, tokių kaip „Omaha“, turnyrus. Turnyrų datos bus skelbiamos www.royalpoker.lt puslapyje. Klubas dirbs kiekvieną dieną nuo 11 h, taigi bet kurią dieną sportinio pokerio mėgėjai galės ateiti pas mus į svečius su draugų kompanija ir žaisti sportinį pokerį vienoje iš klubo salių. Žinoma, visus griežtai perspėsime, kad žaidimas iš pinigų yra draudžiamas.

– Kas gali dalyvauti sportinio pokerio turnyruose?


– Jei į turnyrą susirinks daugiau nei šimtas žmonių, jis truks ilgai – maždaug 7-8 valandas. Todėl iš tikrųjų šis žaidimas yra skirtas tikrai ištvermingiems žmonėms – tik visą laiką aktyviai mąstant iš tiesų yra įmanoma nugalėti savo priešininkus. Turnyro žaidėjai taip pat turi būti pilnamečiai. Pinigai sportinio pokerio žaidėjui nėra reikalingi – čia yra žaidžiama ne prieš kazino, bet konkuruojama tarpusavyje. Sportinio pokerio žaidėjas nerizikuoja savo pinigais. Tuo šis žaidimas yra panašus į, pavyzdžiui, biliardą ar šachmatus.

– Kaip skatinsite geriausius sportinio pokerio turnyrų dalyvius?

– Klubo atidarymo proga rengiamo turnyro prizas bus galimybė dalyvauti birželį Druskininkuose vyksiančiame uždarame tarptautiniame sportinio pokerio turnyre, taip pat Druskininkų miesto „CityCard VIP“ kortelė, kuri garantuos dvi nakvynes viešbutyje dviems asmenims ir pramogas „Grand Spa“ komplekse, apsilankymą Druskininkų uždarame slidinėjimo kurorte „SNORAS Snow Arena“, tris vakarienes Druskininkų restoranuose.  Rėmėjų prizai bus steigiami ir kitų turnyrų nugalėtojams, tačiau stengsimės, kad sportinio pokerio mėgėjai žaistų ne tik dėl rėmėjų prizų, bet ir dėl garbės.

Norintieji dalyvauti sportinio pokerio klubo „Royal Poker“  organizuojamuose turnyruose registruotis gali elektroniniu paštu klubas@royalpoker.lt, telefonu  8 605 58019 arba  „Facebook“ profilyje SPK „Royal Poker“. Pirmasis turnyras vyks gegužės 6-ąją 19 h. sportinio pokerio klube „Royal Poker“, Vingrių gatvė 25, Vilnius. Registracija į turnyrą prasidės penktadienį 17 h.

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius