Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kepti persikai su medumi ir jogurtu

Rugpjūtį pats metas skanauti prinokusių ir kvapnių persikų. O jei virtuvėje rasite jogurto bei medaus, vos per kelioliką minučių pasiruošite gardų ir lengvą desertą su persikais.
Jei mėgstate, keptus persikus ir jogurtą galite apibarstyti mėgstamais dribsniais.
Jei mėgstate, keptus persikus ir jogurtą galite apibarstyti mėgstamais dribsniais. / 123rf.com nuotr.

Jums reikės (2 porcijoms):

2 didelių persikų;
2 arbat. šaukšt. skysto medaus;
400 ml „Šeimininkės“ jogurto;
kelių šakelių šviežių čiobrelių (nebūtinai);

Gaminimas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Nuplaukite persikus, tada juos perpjaukite perpus, išimkite kauliukus. Dėkite puseles perpjautąja puse į viršų į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Aplaistykite persikų puseles 1 šaukšteliu medaus, pabarstykite čiobreliais.

2. Kepkite apie 15 min – kol persikai suminkštės;

3. Į dubenėlius ar stiklines taureles ledams pilkite jogurtą, dėkite iškepusias ir supjaustytas persiko skilteles, aplaistykite likusiu medumi ir, jei patinka, pabarstykite mėgstamais dribsniais ar kapotais lazdyno riešutais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius