Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Ant grotelių keptos daržovės

Jums reikės:
Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras.
Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras. / Spice.lt nuotr.
Temos: 1 Daržovės

Marinatui:

– 3 valg. šaukšt. aliejaus;

– 2 arbat. šaukšt. mėgstamų prieskonių

Daržovių vėrinukams:

– 300 g. cukinijos;

– 200 g. pomidorų;

– 150 g. paprikos;

– 200 g. baklažanų;

– 200 g. žiedinių kopūstų;

– 150 g. brokolių;

– 100 g. saliero stiebų;

– 200 g. pievagrybių

Gaminimas:

1. Daržoves supjaustykite griežinėliais, žiedinius kopūstus ir brokolius pasmulkinkite. Apšlakstykite aliejumi, apibarstykite mėgstamais prieskoniais (pipirais, druska, baziliku, raudonėliais ar kitais). Palaikykite daržoves 1–2 val.

2. Daržovių gabalėlius verkite ant iešmų ir kepkite ant grotelių, kol suminkštės ir šiek tiek apskurs.

Receptą atsiuntė Karolina

Spice.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius