Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Lietiniai su varškės sūreliu ir trintomis uogomis

Lietiniai su varškės sūreliu
Fotolia nuotr. / Lietiniai su varškės sūreliu
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
Skaitysiu vėliau
A A

100 ml kvietinių miltų, 300 ml pieno, 3 kiaušiniai, margarino arba sviesto, 2 stiklinės vyšnių 200 g vanilinio varškės sūrelio, 2 šaukštai cukraus.

Vyšnias nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus. Uogas sutrinkite šakute, įmaišykite cukrų. Laikykite šiltai, kol ištirps cukrus, tada pastatykite į šaldytuvą.

Iškepkite lietinius: dubenyje sumaišykite miltus ir pusę pieno, plakite, kol tešla pasidarys vientisa. Sudėkite kiaušinius, supilkite likusį pieną, įberkite žiupsnelį druskos, šaukštelį cukraus ir viską gerai išmaišykite. Kepkite lietinius įkaitintoje keptuvėje su sviestu ar margarinu.

Lietinį aptepkite varškės sūreliu, sulankstykite į keturias dalis ir trumpai apkepkite iš abiejų pusių.

Sudėkite lietinius į lėkštę, užpilkite šaukštą trintų uogų, apšlakstykite šokolado padažu.
 

4 asmenims. Pagaminsite per 45 min.

Žurnalas „JI“
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min