-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traškūs ryžių lakštai su voveraičių įdaru

Nebūtina eiti į restoraną, kad galėtum pasigardžiuoti burnoje tirpstančiais patiekalais. Viską galima pasigaminti ir namuose. Šįkart siūlome restorano „Hazienda“ virtuvės šefo Ruslano Bolgovo receptą.
hazienda maistas.jpg
hazienda maistas.jpg / Restorano „Hazienda“ nuotr.

Reikės:

12 vnt. ryžių lakštų (jų nusipirkti galima parduotuvėje),

1 vidutinio dydžio svogūno,
 
1 vidutinio dydžio morkos,
 
200 gr. šviežių voveraičių,
 
1 didelės skiltelės česnako,
 
1 arbatinio šaukštelio sūraus sojų padažo,
 
1 arbatinis šaukštelis teryaki padažo,
 
1 arbatinis šaukštelio kapotų petražolių ar kitokios žalumos,
 
1 valgomojo šaukšto saulėgrąžų aliejaus daržovėms apkepti,
 
1 stiklinės saulėgrąžų aliejaus kepimui,
 
1 kiaušinio,
 
100 gr. maltų baltos duonos džiūvėsėlių.
 
Gaminame:
 
Pirmiausia pasiruoškime įdarą. Morką ir svogūną supjaustome šiaudeliais ir apkepame kartu su apvirtomis voveraitėmis ir česnaku. Apkepus daržoves, įpilame sojų, paskui teryaki padažą.
 
Ryžių lakštą kelioms sekundėms pamerkiame į šiltą vandenį tol, kol jis suminkštės. Stalo paviršių patepame aliejumi, ant jo dedame ryžių lakštą, ant lakšto paruoštą įdarą. Lakštą suvyniojame kaip lietinį blyną.
 
Išplakame kiaušinį. Suvyniotą ryžių lakštą su įdaru pamerkiame į kiaušinio plakinį, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje tol, kol apskrus. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius