-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 pratimai, sudeginantys daugiausiai kalorijų

Šie pratimai skirti moterims, tačiau dar niekas neuždraudė to paties pakartoti ir vyrams. Visi krūviai pateikti moteriai, sveriančiai 70 kg.
Lentos pozicija
Lentos pozicija / North Hills, Flickr.com

1 pratimas. „Lenta“ su pasipriešinimu

Atsistokite į „lentą“ – iš šios pozicijos atliekami atsispaudimai. Kojos tiesios. Po kiekvienos kojos besiremiančiais pirštais padėkite sulankstytą rankšluostį. Vaikščiokite po kambarį ar salę rankomis, tačiau kojomis nepadėkite. „Pakeliaukite“ taip po kambarį 3 kartus. 

2 pratimas. Įtūpstai

Atsistokite, kojos suglaustos. Tuomet viena koja atlikite įtūpstą į priekį. Keiskite kojas šuoliuku, alkūnės sulenktos 90 laipsnių. Per dieną atlikite tiek kartų, kiek galite. Per minutę sudeginsite 12 kalorijų.

3 pratimas. „Lenta“ su svarmenimis

Atsistokite į lentą. Rankos su svarmenimis remiasi į grindis. Kelkite paeiliui rankas prie kūno, lenkiant per alkūnes. Užlaikykite 2 sekundes. Per 1 minutę sudeginama 15 kalorijų.

4 pratimas. Pritūpimai su svoriais

Viskas labai paprasta: rankose laikykite svarmenis, pritūpkite ir užsilaikykite 2 sekundes. Rankos visuomet sulenktos per alkūnes 90 laipsnių. Per vieną minutę sudeginama 14 kalorijų.

5 pratimas. „Lenta“ su šuoliukais

Grįžkite prie pirmojo pratimo, tik vaikščioti nereikės. Stipriai įsiremkite rankomis. Šokite glausdami kelius prie krūtinės, ir vėl grįžkite į pradinę padėtį. Per minutę sudeginama 10 kalorijų.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius