Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaip padidinti krūtinę be silikono?

Yra merginų, nepatenkintų savo krūtinės dydžiu ir forma. Norisi patemptos ir didesnės. Ar galima padidinti krūtinę tik pratimų ir maisto pagalba?
Kai nori gražios krūtinės...
Kai nori gražios krūtinės... / Kim, Flickr.com

Tikslių priežasčių, kodėl krūtinė glemba, nėra. Tačiau gydytojai ir specialistai numano, kad čia kalti hormonai: nedidelis estrogeno ir padidėjęs testosterono kiekis. Hormonų audros būdingos ne tik paauglystės laikotarpiu, tačiau būtent paauglystėje formuojasi pieno liaukos. Todėl krūtinę „užauginti“ padės tam tikri maisto produktai ir fiziniai pratimai, kurie stimuliuoja ir estrogeno augimą.

Pratimai

  • Atsisėskite ant kėdės, nugara tiesi. Kiekvienoje rankoje laikykite po 2 kg svarmenis. Kelkite rankas iki pečių, užlaikykite 3-4 sekundes ir grįžkite į pradinę padėtį. Atlikite 3 pakartojimus po 5 kartus.
  • Reguliariai darykite atsispaudimus, nes taip formuojate krūtinės raumenis. Atsigulkite ant pilvo, sulenkite rankas per alkūnes, delnai pečių plotyje, kojos tiesios. Kelkite kūną remdamiesi į delnus, laikykite padėti skaičiuojant iki trijų. Nuleiskite kūną į pradinę padėtį. Atlikite 2-3 pakartojimus po 5 kartus.
  • Atsigulkite ant nugaros ant suoliuko. Kiekvienoje rankoje po 2 kg svarmenys. Rankos ištiestos šalia kūno. Lėtai kelkite rankas virš savęs, kol jos atsidurs virš galvos. Grįžkite į pradinę padėtį. Atlikite 3 pakartojimus po 10 kartų.

Maistas

  • Valgykite daugiau šviežių vaisių ir daržovių, taip pat pilnų grūdų, kurie apsaugo nuo testosterono pertekliaus.
  • Daugiau vartokite augalinių estrogenų, tokių kaip soja, pupos ir žirniai. Šiuose produktuose daug augalinio estrogeno, kuris skatina ir natūralaus estrogeno gamybą. Augalinis estrogenas nėra pavojingas, skirtingai nei sintetinis.
  • Į kasdieninį maisto racioną pridėkite žalumynų ir prieskonių: pankolių, ožragių, batatų. Krūtinės „auginimui“ naudingi ir augaliniai riebalai.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius