Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valentino diena pagal skaitytojos Beatos scenarijų

15min.lt skaitytoja Beata K. Meilės dienai siūlo štai tokį scenarijų:
Meilės laiškas
Meilės laiškas tikrai pradžiugins artimą žmogų. / „Scanpix“ nuotr.

1. Viskas prasideda nuo to, kad Valentino dienos rytą jūsų mylimoji gauna sms žinutę iš nežinomo numerio su tekstu: „Patikrink pašto dėžutę. Myliu.“ Tuo tarpu jūs paliekate pašto dėžutėje širdelėmis apklijuotą jos mėgstamiausią žurnalo numerį ir mažytį atviruką su linkėjimais ir užuomina, kur bus paslėptas kitas laiškelis ir kita dovana.

2. Antra „stotelė“ galėtų būti, pvz., šokolado/arbatos parduotuvė kokiame nors didžiajame prekybos centre. Prieš tai jūs jau ten nuvažiuosite, nupirksite dovanėlę (pvz., arbatos ir sausainių) ir pridėsite laiškelį su kitos vietos užuomina. Paprašysite pardavėjos, kad įteiktų paruoštą dovanėlę atvykus jūsų mylimajai.

3. Trečia „stotelė“ galėtų būti kavinė, kuri patinka jūsų antrai pusei. Užsakysite ten, pvz., jos mėgstamą kokteilį ar kokį desertą. Parodykite mylimosios nuotrauką padavėjai, kad žinotų, kuriai panelei pateikti užsakytą patiekalą bei laiškelį su nuoroda į kitą „stotelę“.

4. Ketvirta „stotelė“ galėtų būti grožio salonas, kur jūsų antrai pusei būtų atliktas, pvz., manikiūras. Aišku, jūs iš anksto tuo pasirūpintumėte. Taip pat čia jį gautų dar vieną laiškelį.

5. Penkta „stotelė“ galėtų būti gėlių parduotuvė arba arčiausias turgelis. Remdamasi prieš tai gautame laiškelyje esančia užuomina, jūsų antroji pusė turėtų surasti pardavėją, kuri įteiktų nuo jūsų puokštę gėlių ir laiškelį.

6. Paskutinė „stotelė“ galėtų būti, pvz., Gedimino pilis, kur savo mylimosios lauktumėte jūs. Kartu pakiltumėte į viršų ir stebint gražųjį Vilnių, apkabintume savo mylimąją ir dabar jau garsiai (priešingai nei ryte žinute), ištartumėte stebuklingą žodį „Myliu“.

Gal turite originalių idėjų, kaip praleisti Valentino dieną? Laukiame Jūsų laiškų su  idėjomis ir jų nuotraukomis! Nepamirškite, aktyviausias ir originaliausias skaitytojas bus apdovanotas vertinga dovana! Laiškų laukiame el. paštu valentinas@15min.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius