Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė: susitvarkiau su „69“, susitvarkysiu ir su „kokainu“

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą Vilniaus Gedimino prospekte duris atvėrė naujas naktinis klubas „Cocainn“. Audringame atidarymo vakarėlyje kaip vadovė debiutavo buvusi „šeškė“ Nijolė Pareigytė. Pasveikinti bičiulės ir pasilinksminti naujame pramogų sūkuryje užsuko spalvingas pramogų pasaulio atstovų būrys.
Algis Ramanauskas-Greitai ir Nijolė Pareigytė
Algis Ramanauskas-Greitai ir Nijolė Pareigytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors pastaruoju metu N.Pareigytė buvo dingusi iš „eterio“, o išsiskirsčius grupei „69 danguje“ kurį laiką propagavo sėslesnį gyvenimo būdą Kaune, buvusi atlikėja drąsiai grįžta į pramogų pasaulį. Tiesa, šįkart moteris liks „už kadro“ – kontraversiško pavadinimo klube jai patikėtos vadovės pareigos.

„Sprendimą dirbti priėmiau ne iš karto, tačiau po ilgų diskusijų ėmiau ir pasiryžau. Supratau, kad ši sritis man iš tiesų patraukli. Manau, turiu pakankamai patirties, kad imčiausi šios veiklos – juk esu aplankiusi begalę klubų tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Iš praktikos žinau, ko reikia klubų lankytojams. Žmones masina idėja, kad klube vakaroja žymūs žmonės, be to, jis privalo spinduliuoti gerą aurą, turėti puikų aptarnavimą ir, žinoma, nuostabią muziką“, – kalbėjo N.Pareigytė.

Algio Ramanausko-Greitai pokštai

Pasipuošusi juoda efektinga suknele su gilia iškirpte bei priderinusi prie ansamblio „batus žudikus“, N.Pareigytė drąsiai žengė ant pakylos ir pasveikino visus susirinkusiuosius. Vos palinkėjusi smagaus vakaro, žavioji blondinė buvo nutildyta vakaro vedėjo Algio Ramanausko-Greitai. Įsijautęs į pakvaišusio policininko vaidmenį, humoristas ir TV laidų vedėjas pokštavo, nevengdamas nei necenzūrinių žodžių, nei juokelių apie kokainą. Galiausiai policininkas Algis Greitai išsitraukė antrankius ir žaviajai blondinei surakino rankas, gąsdindamas, kad „kokaino direktorė“ turės taip linksmintis visą vakarą, mat jis neva neturintis antrankių raktelio.

Pati N.Pareigytė portalui 15min.lt pasakojo, kad toks klubo pavadinimas jos netrikdo. „Kai buvo grupė „69 danguje“ juk nedainavom apie Kamasutrą, tad ir čia nepropaguosime nieko nelegalaus. Tačiau nusiteikusiems pasilinksminti žmonėms automobilius siūlau palikti namuose – čia užsukti turite ne su mintimis greičiau pabėgti. Leiskite sau atsipalaiduoti!“ – ragino N.Pareigytė.

Užsuko būrys N.Pareigytės draugų

Pasveikinti bičiulės ketvirtadienio vakarą užsuko ir gausus būrys Lietuvos įžymybių. Linksmybių siautulyje buvo galima išvysti kitą iširusios grupės „69 danguje“ narę Ingridą Martinkėnaitę su vyru Andrejumi Velijevu, dainininkę Justę Arlauskaitę-Jazzu, aktorių bei choreografą Gytį Ivanauską, šokėjus Deividą Meškauską ir Kateriną Jeremian, vakarėlių nepraleidžiantį šeimyninį duetą Ingą ir Aivarą Stumbrus, virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą, buvusį seimūną Liną Karalių su drauge Gintare Gurevičiūte bei kitus.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai bei Ruslanas Bolgovas
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai bei Ruslanas Bolgovas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius