Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zvonkė gimtadienio proga surengė erotinį šou (nuotraukos)

Kaip tikra žvaigždė Natalija Zvonkė savo 27-ąjį gimtadienį atšventė Vilniaus klubo „House of Music“ scenoje ir susirinkusiems parodė įsimintinų vaizdų.
Grupės „Yva“ šventinio koncerto akimirka
Grupės „Yva“ šventinio koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dainininkė kartu su grupės merginomis šventiniam vakarui pasipuošė itin seksualiais korsetais ir pačio trumpiausio ilgio sijonėliais. Tačiau negausiai susirinkę atlikėjos draugai, pažįstami ir gerbėjai šio reginio turėjo palaukti – pirmosioms dainoms merginos pasirinko maskuojančius vyriškus kostiumus, bet juose tvėrė neilgai.

Suspaustos krūtinės, juodi korsetai, papuošti raudonais kaspinėliais, ir trumpučiai sijonai žadėjo šį tą erotiško, tačiau net paparacai nustebo dėl vaizdų, kurių suteikė vakaro kaltininkė Natalija su savo grupės merginomis. Jos imitavo striptizo šokį ir atvirai rangėsi ant žemės, lankstėsi, sėdėdamos ant kėdės, ir kitaip gundė žiūrovus. Salės gale Nataliją stebėjo ramusis sutuoktinis Deivydas Zvonkus. Bet nei jis, nei kiti kiek toliau nuo scenos stovėję vakarėlio dalyviai visko nepamatė. Gerai, kad yra fotografai, kurie spėjo užfiksuoti visus pikantiškus vaizdus.

„Na, ką žadėjom, tą ir parodėm“, – po erotiško pasirodymo pasakė N.Zvonkė.

Netrukus ją su raudonų rožių puokšte pasveikino likusios dvi grupės „Yva“ narės, įteikusios jai pliušinį kulverstuką („čiburašką“) ir krokodilą Geną.

„Kad niekada nepamirštum Cololo ir jūsų dueto „Žvaigždžių duetuose“! – linkėjo Natalijos sesuo Kristina.

Nors tikrasis Natalijos gimtadienis buvo penktadienį, tačiau šeštadienio vakarą uždaroje salėje šalia scenos susirinko nemažai žymių Lietuvos žvaigždučių, kurios sveikino jubiliatę ir linksmai šventė kartu jos gimimo dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius