-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 27

Arinos koncerte – trys valandos geros muzikos ir moterimi virtęs M.Mikutavičius (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą į sostinės pramogų rūmuose „Forum Palace“ susirinko gausus būrys dainininkės Arinos klausytojų. 20 metų scenoje jubiliejų švenčianti moteris surengė įspūdingą koncertą ir pateikė ne vieną staigmeną.
Arinos jubiliejinis koncertas
Arinos jubiliejinis koncertas / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Didelė padedanti komanda – keturi pritariantieji vokalistai, aštuonių muzikantų grupė – ir stipraus bei savito tembro vokalistė tą vakarą sukūrė išties šiltą, jaukų kokybiškos muzikos vakarą.

„Man beprotiškai smagu jūsų čia tiek daug matyti. Labai pasiilgau Vilniaus ir šitiek žmonių“, – koncerto pradžioje prisipažino dainininkė.

Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./Arinos jubiliejinis koncertas
M.Mikutavičius ir Arina

Apie pusvalandį vėlavusi atlikėja vilkėjo juodos spalvos palaidine ir kelnėmis bei blizgančiu diržu  ir atrodė paprastai, bet nepriekaištingai.

Akompanuojant saksofonui, sodriu žemu balsu užtraukusi dainą, Arina iš karto sulaukė šilto publikos palaikymo. Jau po antros dainos į sceną ėmė plūsti gėlės, kurias žiūrovai Arinai dovanojo iki pat koncerto pabaigos.

Ei, Arina, ar prisimeni, kaip gėrėm vyną slapčia, jos balsas mano širdyje, ei pakelkit taurę už ją.

Dainininkės pasirodymus pagyvino spalvotos vaizdo instaliacijos: tiek spalvingos abstrakcijos, animacija, tiek kadrai iš pačios Arinos gyvenimo, koncertų. Scenoje netrūko muzikinių improvizacijų, lėtus kūrinius keitė greiti, melancholiškus – šviesūs.

Antroje koncerto dalyje ne tik kelis kartus keitėsi Arinos apranga, bet ir žmonės scenoje – atlikėja pasirodė su gerais scenos bičiuliais Sauliumi Urbonavičiumi-Samu, Marijonu Mikutavičiumi, Sasha Son(g) ir kitais.

„Ei, Arina, ar prisimeni, kaip gėrėm vyną slapčia, jos balsas mano širdyje, ei pakelkit taurę už ją“, – į dainą tokius žodžius įpynė Samas, prieš tai bičiulę apdalinęs bučiniais.

„Ačiū, Samai, už gražius žodžius, pakelkit taurę ir už jį“, – publikos paprašė Arina.

Daugelį nustebino 40-metės  atlikėjos nuotaikingas duetas su Dima Šavrovu-Sasha Son(g). „Dabar į sceną norėčiau pakviesti nuostabaus balso vaikiną, nerealiai talentingą Sashą Son(g)“, – paskelbė Arina, teigianti, kad dirbti su jaunais muzikos atlikėjais be galo malonu.

Vėliau scenoje pasirodė Arinos muzikiniu poliglotu vadinamas gitaristas Martynas Kuliavas. Su juo dainininkė atliko kelis kūrinius, tarp kurių ir „Būti šalia“, „Endless Journey“.

Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./Arinos jubiliejinis koncertas
Arinos jubiliejinis koncertas

Vieną svečią keitė kitas – netrukus Arina pakvietė „tikrą vyrą“ ir savo krikšto tėtį Gytį Paškevičių. Beliko užsimerkti – Gyčio atliekama daina „Unchain My Heart“ skambėjo taip, tarsi dainuotų pats Joe Cockeris.

Didžiausia vakaro staigmena – netikėtai į sceną apsivilkęs suknele ir po didžiule skrybėle veidą slėpdamas pakilo dainininkas Marijonas Mikutavičius. Marijono ir Arinos žaismingas duetas apie sumoteriškėjusį puošeivą „Dude Looks Like a Lady“ salėje nepaliko abejingų.

Beveik trijų valandų koncertą vainikavo kūrinys „The Blues Is Alight“, kurį Arina atliko į pagalbą pasitelkusi ne tik gitaristus M.Kuliavą, Aleksandrą Ten, bet ir Romą Rainį ir Arūną Navadničėną.

Nuo scenos gerbėjai Ariną paleido tik sulaukę biso, garsiai plodami, rėkdami „bravo“ ir su kalnu gėlių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius