Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Irma Jurgelevičiūtė miega Šedžiaus namuose?

Šį penktadienį laidoje „Super L.T.“ – Irma Jurgelevičiūtė, užklupta parlamentaro Andriaus Šedžiaus namuose. Neseniai į sceną grįžusi dainininkė net apsiverkė, kai pamatė, jog ją, ryte trumpam išbėgusią į gatvę ir apsivyniojusią vien rankšluosčiu, filmuoja laidos žurnalistai.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jūs neturit teisės! Jeigu parodysit šitą laidą, jums bus blogai“, – supanikavusi rėkė dainininkė. Žurnalistai išsiaiškino, jog kalinio žmona pas parlamentarą Vilniuje apsistoja kone kiekvieną savaitę, kai tenka filmuotis dainų projekte. Ką galėtų reikšti toks politiko milijonieriaus geranoriškumas, gal tai yra naujas ir itin slaptas meilės romanas? – „Super L.T.“ pasiteiravo Seimo nario.

„Mano namai – ne Seimo viešbutis. Tiesiog žmogui padėti norėjau“, – keblią situaciją bandė paaiškinti Andrius Šedžius. Pati Irma, matyt, užsimiršusi, kad svečiuojasi politiko namuose, gatvėje surengė tikrą šou: iš žurnalisto rankų bandė išplėšti mikrofoną, daužė į kamerą ir grasino teismais.

Ne mažiau intriguojanti ir kita „Super L.T.“ tema, kur galimai į sekso skandalą įsivėlė dar vienas Seimo narys Antanas Nedzinskas.

Anot „Eurovizijos“ atrankose išgarsėjusios dainininkės Raimondos,  Nedzinskų Anatanas nėra jau toks nekaltas, kaip daugeliui gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Už pakistaniečio ištekėjusi atlikėja neseniai viešai prisipažino, jog su parlamentaru labai artimai bendravo net pusantrų metų.

„Tiesiog jis viską paneigė. Neva aš darausi reklamą. Kam man meluoti ir dar dėl tokio kaip Antanas“, – įtūžusi aiškino Raimonda.

Pats Seimo narys apie santykius su Raimonda kalbėjo labai nenoriai: „Nėra korektiška kalbėti apie kitus žmonės ir iš jos pusės tai nebuvo korektiška.“ Kuris kuriuo pasinaudojo, buvusi porelė aiškinsis laidoje „Super L.T.“.

Kita tema: už kokias skolas gerbėjai degina Violetos ir Viliaus Tarasovų nuotraukas?

Internautams pradėjus ūžti, kad skandalingai uždarytas Katinais pravardžiuojamų dainininkų tinklalapis, paaiškėjo, jog Tarasovai užsitraukė svetainės kūrėjų rūstybę. Pasirodo, kūrybinė komanda, kuri dienomis ir naktimis plušėjo prie internetinio puslapio, įtūžo dėl skolos už serverio paslaugas, dėl neteisingos informacijos skleidimo žiniasklaidoje ir įsipareigojimų nesilaikymo.

„Negali bet koks žmogus bet ką kalbėti viešojoje erdvėje, bet ką deginti, bet kaip elgtis. Čia tik aborigenų krašte taip gali vykti“, –  pasipiktinęs atrėžė Vilius Tarasovas. Jis neatmetė galimybės, jog dėl tokių svetainės kūrėjų kaltinimų ir viešo jų atvaizdo deginimo su žmona Violeta kreipsis į teismą.

 Taip pat laidoje netikėtas interviu, kuris nepatiks daugeliui šalies įžymybių. 

Neseniai išgarsėjęs elito elgeta išskirtinai „Super L.T.“ papasakos apie visas matytas naktines  žvaigždžių nuodėmes.

„Tą patį Petruškevičių nufotografuočiau, kada kalba su „bachurais“. Jis paskui nueina, o „bachuras“ sako, kad jam krūtinę glosto. Na, kalba ir kibina, tai kaip čia suprast?“ – stebisi  savaitgaliais į sostinę prašyti išmaldos atvažiuojantis elgeta. Prie naktinio žvaigždžių klubo budintis Povilas nuolat stebi pikantiškiausias žvaigždžių istorijas. Su kai kuriomis garsenybėmis jis net susidraugavo. 

„Turiu Pareigytės numerį, susirašome, o susitikę pasišnekam, ji net mane pabučiuoja“, – tvirtina invalido vežimėlyje sėdintis elgeta.

 Su kuo miega Laimutis Pinkevičius, ar Nijolė Pareigytė ištikima Jomantui ir ką iš tikrųjų myli Mantas Petruškevičius, „Super L.T.“ žiūrovai sužinos šį penktadienį 19 val. 10 min. žiūrėdami „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius