Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pergalę „Žvaigždžių duetuose“ M.Jampolskis šventė O.Kolobovaitės draugijoje (nuotraukos)

Šį šeštadienį rūmuose „Forum Palace“ vyko LNK „Žvaigždžių duetų“ finalas. Pergalė, kaip ir buvo prognozuota, atiteko M.Jampolskio ir I.Puzaraitės duetui.
Irūna ir Marius Jampolskis
Irūna ir Marius Jampolskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Finale varžosi žurnalistė Akvilė Kavaliauskaitė ir dainininkas Donatas Montvydas, atlikėja Giedrė Balutytė ir Vilius Tarasovas, aktorius Marius Jampolskis ir grupės „Studentės“ narė Irūna Puzaraitė, grupės „Yva“ lyderė Natalija Zvonkė ir humoristas Vitalijus Cololo.

Finalinė laida prasidėjo visų projekto dalyvių bendra daina – „Žvaigždžių duetų“ himnu, kurį kadaise sukūrė kompozitorius Deivydas Zvonkus.

Favoritai – M.Jampolskis su Irūna

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vitalijus Cololo ir Natalija Zvonkė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vitalijus Cololo ir Natalija Zvonkė
Pirmieji scenoje pasirodė N.Zvonkė ir V.Cololo, pavirtę į krokodilą Geną ir Kūlverstuką. Panašų pasirodymą projekto žiūrovai jau yra matę, tik anuomet Kūlverstuku buvo virtusi Natalija, o šį kartą – Vitalijus. V.Tarasovas ir G.Balutytė dainavo pagal nuotaikingą George'o Michaelo dainą, o tretieji M.Jampolskis ir Irūna į sceną žengė basi ir publiką graudino dainomis apie bernioką iš Suvalkijos lygumų.  

Tarpiniai balsavimo rezultatai:  M.Jampolskis ir Irūna – pirmoje vietoje, antrą vietą žiūrovai skyrė N.Zvonkė ir V.Cololo, tretieji – G.Balutytė ir V.Tarasovas, ketvirtieji – A.Kavaliauskaitė ir D.Montvydas. Ketvirtieji energingai įsiveržė D.Montvydas ir A.Kavaliauskaitė, jiems scenoje talkino keturi šokėjai. Sudėtingą pasirodymą pristatęs duetas patikino, kad toliau laidoje jie pasirodys ne blankesni.

Vėliau žiūrovai į antrą vietą iškėlė V.Cololo su N.Zvonke, į trečią – A.Kavaliauskaitę ir D.Montvydą, paskutinėje liko V.Tarasovas ir G.Balutytė.

I.Valinskienei suknelė iškrėtė intymų pokštą

Komisija, kurią sudarė komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis, aktorė Kristina Kazlauskaitė, Seimo narė Inga Valinskienė, režisierius Vytenis Pauliukaitis,  vieningai savo simpatijas skyrė M.Jampolskiui su Irūna.

Vėliau scenoje pasirodė ir pati I.Valinskienė. Moteris scenoje šoko ir dainavo su šokėju Andriumi Butkumi. Komisijos narei pasirodymas buvo nesklandus – šokio pabaigoje nusmuko suknelės viršus ir publika sekundę pamatė daugiau, nei tikėjosi pati. Likusią pasirodymo dalį ji šoko susikausčiusi ir vis ranka prisilaikydama suknelę.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Donatas Montvydas ir A.Kavaliauskaitė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Donatas Montvydas ir A.Kavaliauskaitė
Antrą kartą scenoje pasirodęs V.Cololo ir N.Zvonkė savo daina pasakojo kunigo meilės istoriją, o G.Balutytė ir V.Tarasovas buvo lakūnai, kurių keleivius vaidino kiti projekto dalyviai. Pūkuotomis uodegomis pasidabinę M.Jampolskis ir Irūna „sekė pasaką suaugusiesiems“ „Seks tau“. Paskutiniai – A.Kavaliauskaitė ir D.Montvydas. Jie atliko dainą „Too Much Love Will Kill You“, o V.Juozapaitis įvertino kaip geriausią antrajame ture atliktą kūrinį. K.Kazlauskaitės, I.Valinskienės ir V.Pauliukaičio favoritai – ir toliau  M.Jampolskis su Irūna. 

Tarp finalininkų pasirodymų dainavo Merūnas su Rosita Čivilyte, ankstesnių „Žvaigždžių duetų“ laimėtojai Aistė Pilvelytė ir Giedrius Leškevičius. Publikos simpatijų sulaukė ir verslininko Mariaus Gelažniko, jo dukros Monikos, baleto šokėjo Nerijaus Juškos bei Baibos Skurstenės pasirodymas.

Trečiajame etape N.Zvonkė ir V.Cololo publiką užkariauti bandė daina apie Lietuvą, o G.Balutytė ir V.Tarasovas – legendinio estrados dainininko Stasio Povilaičio kūriniu. M.Jampolskis ir Irūna paskutiniam savo pasirodymui pasirinko jautrų kūrinį, kurio metu spėjo ir pasibučiuoti. A.Kavaliauskaitės ir D.Montvydo pasirinkimas buvo visiškai priešingas – su ugningu roko skambesiu, šviesos efektais ir „Matricos“ stiliaus muštynėmis.

Po paskutinio pasirodymo, visų komisijos narių nuomone, verčiausi auksinio mikrofono yra Irūna ir M.Jampolskis.

Komisijos ir žiūrovų nuomonės sutapo

Susumavus komisijos balsus, pirmoje vietoje neabejotinai įsitvirtino M.Jampolskis ir Irūna, antroje vietoje liko A.Kavaliauskaitė ir D.Montvydas, trečioje – V.Tarasovas su G.Balutyte, paskutinieji – N.Zvonkė ir V.Cololo.

Žiūrovai labiausiai palaikė ir visas duris į pergalę atvėrė M.Jampolskiui ir Irūnai, antrą vietą skyrė N.Zvonkei ir V.Cololo,  trečioji vieta liko A.Kavaliauskaitei ir D.Montvydui, paskutinė vieta liko V.Tarasovui ir G.Balutytei. Prieš paskelbiant oficialius susumuotus rezultatus, į sceną išėjo projekto komisijos nariai ir uždainavo pagal Andriaus Mamontovo dainą „Mono arba stereo“. 

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./„Žvaigždžių duetų“ finalinis koncertas
M.Jampolskis nesislapstydamas pergalę šventė O.Kolobovaitės draugijoje 

Oficialiai paskelbta, kad ketvirtoji vieta atiteko V.Tarasovui ir G.Balutytei. Bronzinį mikrofoną įteikė ir su trečia iškovota vieta  N.Zvonkę ir V.Cololo pasveikino režisierius V.Pauliukaitis. 

Scenoje pasirodė praėjusių metų „Žvaigždžių duetų“ finalininkas Mundis su muzikinio projekto „Triumfo arka“ nugalėtoja Ona Kolobovaite ir atliko legendinį kūrinį „Barcelona“.

Mėgstamiausia žiūrovų projekto pora tapo M.Jampolskis ir Irūna. Jie laimėjo kelionę į Kretą.

Sidabrinį mikrofoną – antrąją vietą – iškovojo A.Kavaliauskaitė ir D.Montvydas, o auksinį ir garbingą pirmąją vietą pelnė M.Jampolskis ir Irūna. Šią žinią jie išgirdo iš komisijos pirmininko V.Juozapaičio.

Po laidos visi dalyviai skubėjo į vakarėlį. Čia vieni šventė pergalę, kiti džiaugėsi už laimėtojus, paminėjo projekto pabaigtuves, o dar kiti džiaugėsi žinia, kad jau kitą sezoną laukia penktieji „Žvaigždžių duetai“. Vakarėlyje apsilankė ir M.Jampolskis, o jam kompaniją palaikė dainininkė O.Kolobovaitė. Pora nebesislapstė nuo fotografų, šnekučiavosi ir nebijojo apsikabinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius