Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eltono Johno svajonėse – antras vaikas dar šiemet

Dainininkas Eltonas Johnas su gyvenimo partneriu Davidu Furnishu planuoja turėti antrą vaiką. Teigiama, kad hito „Rocket Man“ atlikėjas, kuris su mylimuoju jau augina sūnų Zachary, sulaukti šeimos pagausėjimo norėtų dar šių metų pabaigoje.
Eltonas Johnas (kairėje) su sutuoktiniu Davidu Furnishu ir sūnumi Zachary
Eltonas Johnas (kairėje) su sutuoktiniu Davidu Furnishu ir sūnumi Zachary / „Scanpix“ nuotr.

Sero Eltono Johno sūnų Zachary 2010 metų žiemą, per pačias Kalėdas, pagimdė surogatinė motina. Dailininkas su savo draugu planuoja, kad šių metų pabaiga ar kitų metų pradžia būtų pats tinkamiausias laikas pagausinti savo šeimą.

„Reikalai jau pajudėjo. Davidas ir Eltonas niekada neslėpė noro turėti didesnę šeimą. Šių metų pabaigoje ar kitų metų pradžioje Johno-Furnisho klanas pasipildys ketvirtu nariu. Jie neįtikėtinai džiaugiasi kiekviena tėvystės minute“, – „Daily Mirror“ kalbėjo neįvardytas šaltinis.

Planuojant sūnų Zachary, ir E.Johnas, ir D.Furnishas buvo spermos donorais, tačiau pora teigia iki šiol nežinanti, kuris iš jųdviejų yra biologinis sūnaus tėvas.

„Šiuo metu mes nežinome, kas yra biologinis tėvas. Šią akimirką jis turi Eltono nosį ir mano rankas. Niekam iš mūsų nerūpi, kas yra biologinis tėvas. Jis yra mūsų vaikas. Svarbiausia tai, kad jis yra sveikas, laimingas ir mylimas“, – anksčiau žurnalui „OK!“ yra sakęs D.Furnishas.

„Daily Mirror“ teigiamu, Davidas ir Eltonas vis tik ketina ryžtis tyrimams, kad sužinotų, kuris iš jų yra biologinis Zachary tėvas. Tuomet būtų aišku, kuriam šįkart atėjo eilė tapti spermos donoru ir biologiniu antrojo vaiko tėvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius