-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Homoseksualumas būti sėkmingu atlikėju netrukdo

Netylant diskusijoms apie toleranciją ir seksualines mažumas, ar jų paskatinti, ar „natūralios evoliucijos“, atsiskleidžia vis daugiau homoseksualių atlikėjų. JAV vis garsiau kartojama, kad dangstydami savo orientaciją jie ne tik patiria didžiulį stresą, bet ir kenkia kūrybinei sėkmei, tad vienintelė išeitis – pripažinti žmones tokius, kokie jie yra.
Adamas Lambertas
Adamas Lambertas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Billboard.com, šioks šoks sąmyšis sukilo ir dėl to, kad visai neseniai esanti lesbiete žurnalui „People“ prisipažino 39-erių kantri muzikos atlikėja Chely Wright. Žurnalistų teigimu, neabejotinai tokie atsivėrimai vyksta dėl tam tikros priežasties. Kaip pavyzdys pateikiamas ir populiarus dainininkas Ricky Martinas, vos prieš mėnesį pareiškęs esąs „gėjus ir tuo patenkintas“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Melissa Etheridge
Melissa Etheridge

Nors kai kurie scenos veteranai kaip George‘as Michaelas ar rokerė Melissa Etheridge netradicinės orientacijos neslepia jau ne vienerius metus, kuo toliau, tuo jaunesni atlikėjai prabyla apie potraukį tos pačios lyties atstovams.

Kad ir kaip būtų keista, tokie pasisakymai nebesulaukia atmetimo reakcijos, priešingai, daugeliui net pasitarnauja kopiant karjeros laiptais. Toks pavyzdys – 28-erių Adamas Lambertas, kurio susidomėjimas vyrais paaiškėjo jam dalyvaujant amerikiečių talentų šou „American Idol“, o  vėliau dainininkas žurnalui „Rolling Stone“ prisipažino esąs gėjus.

Netradicinę savo orientaciją pripažino ir kitas to paties realybės šou dalyvis Clay Aikenas. 30-metis vyras paskelbė esąs gėjus po to, kai jam gimė sūnus (vaiką jam pagimdė trijų jo albumų vykdomoji prodiuserė, kuri buvo apvaisinta dirbtiniu būdu).

„Scanpix“ nuotr./Clay Aikenas
Clay Aikenas

„Aš negaliu meluoti vaikui, aš tėvas gėjus“, – žurnalui „People“ sakė jis. Nors šeimos nariams C.Aikenas prisipažino kur kas ankčiau ir teigė sulaukęs motinos ašarų, tačiau vėliau – supratimo.

Billboard.com apibendrina, kad apžvelgiant garsių atlikėjų gėjų karjeras nematyti, kad jų seksualinė orientacija būtų kaip nors pakenkusi jų žinomumui. Tiesa, pabrėžiama, kad pagal muzikos stilius kantri vienas konservatyviausiu, tad savotiška sensacija tapo jau minėtos Ch.Wright prisipažinimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius