-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Minogue nesutramdė ašarų: jausmingas ir atviras interviu (video)

Vos praėjusią savaitę garsioji australų dainininkė Kylie Minogue atšventė penkmetį nuo tos dienos, kai jai pavyko išsigydyti vėžį.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Atlikėja yra įpusėjusi įspūdingą turą po pasaulį, kurio koncertą rengė ir Vilniuje, tačiau prisipažino, kad ją dar persekioja kovos su vėžiu šmėklos.

Duodama interviu australų laidai „Sunday Night“ 42-ejų dainininkė nesutramdė ašarų ir net turėjo kuriam laikui sustabdyti pokalbį, kad aprimtų. Šis interviu laikomas vienu atviriausių per visą K.Minogue karjerą. Jis buvo įrašytas Danijoje, prieš pat prasidedant turui, o garsiąją australę kalbino jos tautietis ir artimas draugas, muzikantas Molly Meldrumas.

Bičiulis pokalbio metu pagyrė K.Minogue už drąsą kovojant su krūties vėžiu, tačiau atlikėja jį pataisė. „Galbūt tu ir matei mano narsą, bet nemanau, kad visuomenė ją matė. Juk visą laiką neišlindau iš namų. Šeima man padėjo ištverti šiurpiausias ir tamsiausias gyvenimo akimirkas“, – sakė ji.

K.Minogue akys prisipildė ašarų pasakojant apie susitikimą su sergančiu vaiku ir jo tėvais vienoje vaikų ligoninių. „Kalbėjausi su tėvais prie jų vaiko lovos. Sakiau jiems žodžius, tinkamus tokioje situacijoje, norėjau juos paremti. O tada jie mane tiesiog užklupo nepasiruošusią. Žiūrėdami man į akis paklausė: „Kaip tu jauties, tikimės, kad pasveiksi.“ Tai buvo...“ – atlikėjos kalba nutrūko ieškant tinkamų žodžių, tačiau tuomet ji nebesutramdė ašarų. Pasukusi veidą nuo kameros K.Minogue atsiprašė ir išėjo iš kambario.

Tačiau netrukus grįžusi ji paaiškino, kodėl ši tema taip sukrėtė. „Svarbiausia mano darbo dalis, viskas, ką aš darau, susiję su žmogiškumu. Ilgai negalvojau apie tą susitikimą ir jis mane grąžino į tą laiką“,  – sakė atlikėja. K.Minogue krūties vėžys buvo nustatytas 2005-ųjų kovą.

Jausmingas K.Minogue interviu

VIDEO: Kylie Minogue Sunday Night Interview 6/3/11

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius