-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardo DiCaprio skonis nesikeičia: naujoji aktoriaus mergina – „Victoria's Secret“ modelis

Aktorius Leonardo DiCaprio buvo pastebėtas su, kaip spėjama, nauja mergina. Daugiausia uždirbantis Holivudo aktorius skonio nepakeitė – jo dėmesio sulaukė seksualių „Victoria's Secret“ apatinių drabužių modelis Erin Heatherton.
Erin Heatherton ir Leonardo DiCaprio
Erin Heatherton ir Leonardo DiCaprio / „Scanpix“ nuotr.

Su E.Heatherton aktorius buvo pastebėtas Sidnėjuje (Australija), kur šiuo metu filmuojasi režisieriaus Bazo Lurhmanno juostoje „Didysis Getsbis“ (org. „The Great Gatsby“). Paparacų nuotraukas galite pažiūrėti čia.

Sidnėjuje 37-erių aktorius nuomojasi namą, kuriame dažnai rengiami vakarėliai ir svečiuojasi daugybė gražuolių. Tačiau iš visų jų daugiausia dėmesio sulaukia 22-ejų „Victoria's Secret“ manekenė amerikietė E.Heatherton. Mergina į Sidnėjų gruodžio pradžioje iš Niujorko atskrido būtent tam, kad pasimatytų su L.DiCaprio.

L.DiCaprio ne pirmą kartą turi reikalų su už save kur kas jaunesnėmis gražuolėmis – šiemet jis buvo užmezgęs kelis mėnesius trukusį romaną su 24-erių aktore Blake Lively, sklandė gandai ir apie jo susidomėjimą 19-mete manekene Karlie Kloss (kuri taip pat yra „Victoria's Secret“ modelis).

Anksčiau aktorius susitikinėjo su supermanekenėmis Gisele Bundchen (kartu išbuvo trejus metus) ir Bar Refaeli (šešerius metus). Sutapimas – G.Bundchen taip pat buvo „Victoria's Secret“ angelas, o B.Refaeli, nors ir niekada nesipuošė garsiaisiais „Victoria's Secret“ sparnais, tačiau yra ne vienos apatinių drabužių kompanijos veidas.

AFP/Scanpix nuotr./Victoria's Secret modelis Erin Heatherton
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Victoria's Secret“ modelis Erin Heatherton

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius