Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vergė Izaura – „Playboy“ modelis

Šių metų spalio mėnesį sukanka 20 metų, kai sovietinė televizija pradėjo transliuoti brazilų televizijos serialą „Vergė Izaura“. Šis filmas centrinės televizijos kanalu buvo rodomas ir Lietuvos gyventojams. Turbūt daugelis nepamiršo drovios, santūrios ir tylenės vergės Izauros… Ir mažai kas žino, jog ji buvo Playboy modelis.
Luselija Santos
Luselija Santos / 15min.lt montažas

Vaidmuo muilo operoje atnešė pasaulinę šlovę

Buvusioje sovietų sąjungoje serialas „Vergė Izaura“ pradėtas transliuoti praėjus 13 metų po to, kai ši televizijos novelė buvo kuriama Brazilijoje, o pagrindinio vaidmens atlikėja, aktorė Luselija Santos jau mėgavosi pasauline pasauline šlove.

Dabar Luselijai šiek tiek virš 50 metų, tačiau ji retai filmuojasi, o užsidirba pragyvenimui daugiausiai iš režisūrinės ir kino prоdiuserinės veiklos. „Vergė Izaura“ buvo jos pirmasis didelis vaidmuo. Pradedant 1975 metais Santos filmavosi bent 13 televizijos serialuose ir 18 kino filmuose.

Pripažinta Brazilijos sekso simbolis

Įdomu tai, kad prieš pradedant rodyti televizijos serialą „Vergė Izaura“ tarybinių žmonių televizorių ekranuose, Luselija Santos jau buvo pripažinta Brazilijos sekso simboliu. 1980 metais jos erotiškos fotografijos buvo publikuotos braziliškame Playboy žurnale. Vėliau ji dar ne kartą pozavo apsinuoginusi erotinėse fotosesijose ne tik tam pačiam leidiniui, bet ir kituose „vyriškuose žurnaluose“, pateisindama savo šalies sekso simbolio titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius