Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Willo Smitho vaikai užkariauja pramogų pasaulį

Aktoriaus Willo Smitho vaikai – duktė Willow ir sūnus Jaydenas – akivaizdu, jau savarankiškai siekia karjeros šou verslo pasaulyje.
Jadenas Smithas
Jaydenas Smithas / „Scanpix“ nuotr.

Abu yra išmėginę aktorių duoną, o 9-metė Willow, padedama reperio Jay-Z, net išleido pirmąją savo dainą. Tuo mažųjų Smithų galimybės neapsiriboja – vaikai nuo šiol ir modeliai.

12-metis Jaydenas su seserimi dalyvavo naujoje organizacijos „Keep a Child Alive“ (liet. „Išsaugok vaiko gyvybę“) labdaros kampanijoje, pavadintoje „Buy Life“ (liet. „Nupirk gyvenimą“). Drauge su suaugusiomis žvaigždėmis pasirodę vaikai parodė, kad rimtai žvelgia į savo darbą ir viešumą.

„Keep a Child Alive“ įkūrė populiari dainininkė Alicia Keys su vyru, muzikos prodiuseriu Swizz Beatz. Organizacija suteikia pagalbą, paramą medikamentais ir pastogę šeimoms, nukentėjusioms nuo AIDS ir ŽIV Afrikoje ir Indijoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Willow Smith
Willow Smith

Be Jaydeno ir Willow Smithų, kampanijai nusifotografavo aktorė Katie Holmes, tenisininkė Serena Williams, atlikėjas Usheris, pati Alicia Keys ir kiti. Ant kiekvieno jų marškinlių yra unikalus brūkšninis kodas, kurį galima nuskanuoti su specialiomis išmaniųjų telefonų programomis. Nusiskanavus kodą galima labdarai paaukoti norimą sumą.

„Buy Life“ kampanijos nuotraukų su W.Smitho vaikais ir kitomis garsenybėmis pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius