-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ vasaros sezoną pradėjo skrydžiu iš Palangos į Glazgą

Kovo 30 d. oro bendrovė „Ryanair“ šventė 2017 m. vasaros sezono pradžią Palangos oro uoste ir pirmąjį skrydį nauju „Ryanair“ maršrutu iš Palangos į Glazgo tarptautinį oro uostą.
Palangos oro uostas
Palangos oro uostas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Maršrutas į Glazgą yra naujausia „Ryanair“ vasaros sezono kryptis Lietuvoje. Jau dabar „Ryanair“ klientai Lietuvoje gali rinktis tarp dviejų maršrutų iš Palangos oro uosto į Londoną Stanstedą ir Glazgą“, – sakė „Ryanair“ atstovė Arūnė Jaraitė.

Pasak „Lietuvos oro uostų“ Komercijos direktorės Jūratės Baltrušaitytės, smagu matyti, kad ir toliau plečiasi skrydžių iš Palangos oro uosto spektras.

„Manome, kad „Ryanair“ skrydis į Glazgą bus aktualus tiek nemažai Didžiosios Britanijos lietuvių bendruomenei ir jų draugams bei giminaičiams, tiek visiems, norintiems išvysti įspūdingą Škotijos gamtą ir prisiliesti prie kultūros paminklų“, – sakė J.Baltrušaitytė.

Naujo maršruto atidarymo proga „Ryanair“ tradiciškai skelbia bilietų akciją skrydžiams Palanga–Glazgas maršrutu. Bilieto kaina prasidės nuo 16,99 Eur į vieną pusę. Pasiūlymas galioja įsigyjant bilietus iki kovo 31 d. vidurnakčio skrydžiams balandžio ir gegužės mėnesiais.

TAIP PAT SKAITYKITE: 10 labiausiai nuvertintų pasaulio miestų: atokūs ir užmiršti, tačiau labai įdomūs

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius