-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 29 /14:29

Svarbi informacija „Turkish Airlines“ keleiviams dėl skrydžių tarp Stambulo ir Vilniaus

Skrydžių bendrovė „Turkish Airlines“ ketvirtadienį atnaujins skrydžius iš Vilniaus.
Turkijos avialinijos
Turkijos avialinijos / AFP/Scanpix nuotr.

Lėktuvas iš Vilniaus ketvirtadienį turėtų pakilti 11.25 val., pranešė bendrovė. Anot jos, atnaujinami visi bendrovės skrydžiai. Po mirtininkų atakos viename didžiausių Europoje Atatiurko oro uosto tarptautiniame terminale, „Turkish Airlines“ trečiadienį atšaukė skrydį iš Vilniaus į Stambulą. Tačiau šiuo metu Atatiurko oro uoste darbas iš dalies yra atnaujintas.

Priminsime, kad „Turkish Airlines“ tarp Vilniaus ir Stambulo pradėjo skraidinti 2013 metų birželį, o nuo šių metų vasaros skrydžiai vyksta kasdien.

Bilietų keitimo tvarka: ką svarbu žinoti

Trečiadienį ryte įmonė išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog skrydžiai atnaujinami, tačiau kol kas vykdomi ne visomis kryptimis.

Keliautojai raginami susisiekti su įmonės atstovais ir suderinti naujų skrydžių detales.

„Turkish Airlines“ taip pat informuoja, kad keleiviams, kurių skrydis su „Turkish Airlines“ iš ar į Stambulą turėjo įvykti birželio 28 d. – liepos 2 d., galės nemokamai pasikeisti savo skrydžio datą į kitą arba atgauti pinigus. Visa informacija apie tai pateikiama bendrovės interneto puslapyje ir socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Detali informacija keleiviams suteikiama ir įmonės skambučių centre, kurio telefono numeris +90 212 444 0 849

Reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad jungiamasis skrydis su kitomis aviakompanijomis galimas tik tuomet, kai „Turkish Airlines“ skrydis buvo atšauktas.

Priminsime, kad „Turkish Airlines“ skrydis Vilnius – Stambulas – Vilnius buvo atšauktas tik šiandien, birželio 29-ąją.

„Nuo rytojaus, birželio 30 d., skrydžiai Vilnius – Stambulas – Vilnius bus vykdomi pagal tvarkaraštį, todėl su kitomis aviakompanijomis jungiamieji skrydžiai nebebus galimi“, – pranešė „Turkish Airlines“ atstovai Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius