-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringos paplūdimiuose – jogos treniruotės

Jau dešimtą vasarą Neringos gyventojus ir kurorto lankytojus džiugins nuo birželio 23-osios Baltijos jūros pakrantėje vyksiantys nemokami jogos užsiėmimai.
Kelionės – ne priežastis atsisakyti įprastų dalykų
Kuršių nerijos paplūdimiuose - jogos užsiėmimai. / Fotolia nuotr.

Mėlynąja vėliava įvertintuose paplūdimiuose vyksiančios Jogos mankštos tapo neatsiejama Neringos kurorto aktyvaus laisvalaikio dalimi.

Į kurorto lankytojų ir gyventojų pamėgtas mankštas kaskart susirenka kelios dešimtys aktyvaus ir sveiko laisvalaikio gerbėjų. Nors daugiausia užsiėmimuose sulaukiama moterų, pastebima, kad vis dažniau ir drąsiau mankštomis domisi ir įvairaus amžiaus vyrai. Užsiėmimus gali lankyti vaikai (rekomenduojama nuo 7 metų) ir jaunimas, įvairaus amžiaus suaugę žmonės, sveiki ar turintys sveikatos problemų. Žmonių skaičius neribojamas.

Jau nuo šios savaitės vyksiančių užsiėmimų metu bus galima susipažinti su įvairiomis jogos rūšimis – Sveikatinimo, Hatha, Klasikine ir Ashtanga. Užsiėmimus pamainomis ves patyrę Lietuvos jogos asociacijos instruktoriai. Užsiėmimų metu išmoksite teisingai judėti, visapusiškai atsipalaiduoti, įsisavinsite taisyklingo kvėpavimo įgūdžius, formuosite pozityvų mąstymą, sustiprinsite savo sveikatą.

Darbo dienomis užsiėmimai Nidos ir Juodkrantės centriniuose paplūdimiuose, kaip jau įprasta, vyks du kartus per dieną – rytais nuo 8 iki 9 val., o vakarais nuo 19 iki 19.45 val. Šeštadieniais, sekmadieniais ir švenčių dienomis užsiėmimai vyks tik rytais. Įsišėlus vėjui, užsiėmimai iš paplūdimio bus perkeliami už pajūrio apsauginio kopagūbrio.

Birželio 23-ąją prasidėjusios mankštos tęsis iki rugpjūčio 27-osios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius